Cukrárne a kaviarne sú ideálne miesto pre milovníkov kávy a zákuskov. Vychutnajte si caffe latte, expresso či cappucino z tých najkvalitnejších kávových zŕn a k nim si doprajte výborné zákusky, torty, bezlepkové pochúťky, chlebíčky a zmrzlinové poháre.

Jedáleň. Ka-Varna reštaurácia, kaviareň tel .: 553 820 119 Nová Sladovna reštaurácia s Minipivovar tel .: 553 820 130

Dom kultúry Mesta Orlové, príspevková organizácia usporadúva kultúrne, spoločenské a vzdelávacie podujatia pre deti i dospelých. Naša ponuka kultúrnych podujatí je široká, zabezpečujeme divadelné predstavenia, výtvarné i fotografické výstavy, estrády, hudobné relácie alebo záujmové kurzy. V priestoroch Domu kultúry sa nachádza multifunkčná sála, ...

kaviareň: - káva: - illy café - 19 druhov kávy - pivo: - Plzeň - Pardál - Krušovice - letné posedenie: - vhodné aj pre mamičky s deťmi - kultúrne programy: - živá muzika - jazz - blues - swing - divadlo.

Služby: - adventure golf - detské ihrisko - kaviareň

Reštaurácia, kaviareň - polievky, hotovky, minútky, šaláty, teplý bar - týždenné menu - catering.

Kaviareň. Netradičný interiér, nefajčiarske prostredie. V zimnom období-posedenie pri krbe. V kaviarni usadíme 50 hostí.

Kaviareň. Organizovanie: - komorné hudobné, literárne (autorské čítanie) a divadelné programy (predstavenia).

Reštaurácia, kaviareň. Stravovanie. Poludňajšie menu. Organizovanie: - rodinné oslavy, večierky, firemné akcie (do 30 osôb). Možnosť pripojenia bezdrôtového internetu.

Pojazdná kaviareň s čerstvou kávou tých najlepších českých pražiarní ako Doubleshot, Mamacoffee, La Boheme...

Cukráreň. Maloobchod, predaj: - čokoládové dezerty - čokoládové cukrovinky.