Cukrárne a kaviarne sú ideálne miesto pre milovníkov kávy a zákuskov. Vychutnajte si caffe latte, expresso či cappucino z tých najkvalitnejších kávových zŕn a k nim si doprajte výborné zákusky, torty, bezlepkové pochúťky, chlebíčky a zmrzlinové poháre.

Detská herňa s kaviarňou a batoliacim kútikom Topolino. Pre najmenšie deti je pripravená zvlášť herná miestnosť, kde sa môžu v pokoji a bezpečí hrať na vyvýšenej izolovanej podlahe. Stráženie detí. Kaviareň.

Detská kaviareň. Nefajčiarska kaviareň s herňou (detskými kútikmi). Free Wi-fi, prebaľovací pult, mikrovlná rúra (pre ohriatie príkrmov pre deti) a vysoké kŕmiace stoličky.

Reštaurácia. Jedáleň: -VIP karty -denné menu -rozvoz jedál. Kaviareň: po-pia 9-14

Nefajčiarsky café, klub, nefajčiarsky aj fajčiarsky salónik.

Cukráreň: -zmrzliny, zmrzlinové poháre -zákusky, torty -miešané nápoje -obložené chlebíčky -točené pivo, kofola. Príjem objednávok na: -obložené chlebíčky -torty -vianočné pečivo -cukrárske výrobky.

Cukráreň Řečkovice s kaviarňou. Torty Zákusky Mini zákusky Vianočné pečivo Zmrzlina Chlebíčky

Kaviareň. Od apríla 2015 je naša kaviareň úplne nefajčiarska!!! Prechádzame z fľaškového cideru na točený Kingswood

Kaviareň, cukráreň s vlastnou výrobou a možnosťou rozvozu.

Kaviareň, vlastná cukráreň. Organizovanie: -rauty -svadby -promócie. Salónik 32 miest. Bezbariérový prístup. Významná funkcionalistická stavba Prof.Ing.arch. Bohuslava Fuchsa z roku 1925.

reštaurácia, kaviareň, kultúra... ponuka najatraktívnejších zliav na Južnej Morave.