Cukrárne a kaviarne sú ideálne miesto pre milovníkov kávy a zákuskov. Vychutnajte si caffe latte, expresso či cappucino z tých najkvalitnejších kávových zŕn a k nim si doprajte výborné zákusky, torty, bezlepkové pochúťky, chlebíčky a zmrzlinové poháre.

reštaurácia, kaviareň, kultúra... ponuka najatraktívnejších zliav na Južnej Morave.

Pohostinstvo: -reštaurácia a kaviareň -kapacita miest -salónik 15 -výčap 30 -kaviareň 45 -terasa 100 -svadby, promócie, priateľské posedenia -závodné stravovanie -rozvoz menu -posedenie na terase pri živej hudbe

Cukráreň. Predaj: -zákusky -torty -netradičné sladké špeciality -káva -čaja -horúca čokoláda -ovocné koktaily -zmrzlina -víno.

Cukráreň. Predaj: -zmrzlina -cukroví -zákusky -torty -káva -chlebíčky.

Kaviareň, cukráreň. Veľký výber káv, miešané nápoje, koktaily, nealkoholické nápoje, veľký výber zákuskov a zmrzlinových pochúťok.

Cukráreň. Predaj, výroba: -zákusky -cukrovinky -zmrzlina.

Cukrárne. Výroba, predaj: -zmrzliny, zákuskov, cukroviniek, tort, sviatočných cukroviniek.

Výroba a predaj zákuskov a tort vlastnej výroby. Studené a teplé nápoje.

Orientálna kaviareň v centre Brna, jedinečná atmosféra, široká ponuka kávy a čajov, možnosť konania večierkov a osláv. Vodné fajky, WIFI pripojenie, príjemná obsluha. Orientálne občerstvenie.

Pečenie domácich zákuskov a tort. V našej ponuke máme zákusky aj pre ľudí trpiacich celiakiou - bezlepková diéta, alebo pre diabetikov. Výroba slaných tort.