Cukrárne a kaviarne sú ideálne miesto pre milovníkov kávy a zákuskov. Vychutnajte si caffe latte, expresso či cappucino z tých najkvalitnejších kávových zŕn a k nim si doprajte výborné zákusky, torty, bezlepkové pochúťky, chlebíčky a zmrzlinové poháre.

Detská kaviareň. Nefajčiarska kaviareň s herňou (detskými kútikmi). Free Wi-fi, prebaľovací pult, mikrovlná rúra (pre ohriatie príkrmov pre deti) a vysoké kŕmiace stoličky.

Reštaurácia. Jedáleň: -VIP karty -denné menu -rozvoz jedál. Kaviareň: po-pia 9-14

Nefajčiarsky café, klub, nefajčiarsky aj fajčiarsky salónik.

Cukráreň: -zmrzliny, zmrzlinové poháre -zákusky, torty -miešané nápoje -obložené chlebíčky -točené pivo, kofola. Príjem objednávok na: -obložené chlebíčky -torty -vianočné pečivo -cukrárske výrobky.

Cukráreň Řečkovice s kaviarňou. Torty Zákusky Mini zákusky Vianočné pečivo Zmrzlina Chlebíčky

Relaxačné centrum: - krytý plavecký bazén - 17x8m, max. hĺbka 1, 7 metra - detský bazénik, bazénik - fínska sauna pre 17 osôb s vonkajším bazénikom - vírivá vaňa, whirlpool - posilňovňa, fitness centrum - solárium - kaviareň. Vonkajšie športoviská: - tenisový kurt, tenisové kurty - kurty na plážový volejbal - multifunkčné ...

Sme štýlová a moderná kaviareň, ktorá Vám ponúkne nielen skvelú kávu, alko a nelko nápoje, miešané osviežujúce nápoje, teplé nápoje, malinovky, zákusky a mnoho ďalšieho u nás sa v letnom období môžete tiež vykúpať v bazéne, ktorý je pripravený pre návštevníkov, zahrať bowling, biliard či stolný futbal.

Cukráreň. Výroba: -zákusky, torty -studená kuchyňa

Kaviareň. Od apríla 2015 je naša kaviareň úplne nefajčiarska!!! Prechádzame z fľaškového cideru na točený Kingswood

Cukráreň s kapacitou 25 miest, vonkajšia záhradka pre 20 osôb. Výroba: -studená kuchyňa -obložené misy, chlebíčky, studená kuchyňa pre menšie akcie- rauty -jogurtové zákusky, výroba zákuskov a tort, koláčiky, na objednávku.

Reštaurácia: -kapacita 70 miest. Kaviareň: -kapacita 45 miest. Parkovisko: 9 autobusov.

Kaviareň, cukráreň s vlastnou výrobou a možnosťou rozvozu.

Kaviareň, vlastná cukráreň. Organizovanie: -rauty -svadby -promócie. Salónik 32 miest. Bezbariérový prístup. Významná funkcionalistická stavba Prof.Ing.arch. Bohuslava Fuchsa z roku 1925.