Cukrárne a kaviarne sú ideálne miesto pre milovníkov kávy a zákuskov. Vychutnajte si caffe latte, expresso či cappucino z tých najkvalitnejších kávových zŕn a k nim si doprajte výborné zákusky, torty, bezlepkové pochúťky, chlebíčky a zmrzlinové poháre.

Cukráreň, kaviareň: - zákusky - zmrzlina - chlebíčky - káva. Vinotéka.

Navštívte výbornú kaviareň Valea Caffe s.r.o v Letovice, kde môžete ochutnať zákusky vlastnej výroby z čerstvých a sezónnych surovín a kvalitnú kávu overených dodávateľov. Okrem iného tu môžete usporiadať rodinnú oslavu či inú stretnutie.

Piccadilly store s.r.o. v Brne má predajňu a e-shop s obuvou, ako sú čižmy, sandálky, baleríny, tenisky, lodičky, ale aj kabelky. Okrem iného prevádzkuje pokojnú kaviareň, kde môžete ochutnať lahodné druhy kávy.

Detská herňa a kaviareň. Krúžky a kurzy pre deti i dospelých. Stráženie detí vo veku 1 - 7 rokov Každý deň už od 8.00 do 12.00hod. či podľa potreby aj v popoludňajších hodinách. Možno individuálna dohoda. Výučba jazykov. Prímestské tábory. Cvičenie pre deti.

KAFEC BRAND s.r.o. prevádzkuje sieť vynikajúcich kaviarní naprieč Českou republikou. Príďte ochutnať výberovú kávu do jednej z franšíz, alebo staňte jednou z nich.

služby: - kaviareň s detským kútikom - stráženie detí - montessori dielničky - krúžky pre deti - kurzy pre dospelých - divadelné predstavenie pre deti - oslavy narodenín

Rodinna pražiareň kávy. Predaj zelené aj čerstvo praženej kávy. Zároveň prevádzkujeme Coffee to go v Brne, kde okrem zrnkovej kávy a kávových nápojov ponúkame napríklad aj ekologické tégliky značky KeepCup a ďalší doplnkový tovar.

Detský park a kaviareň zábavkami. Prímestské tábory.

Cukráreň a kaviareň LUNA: ¨ - mini zákusky - torty - vianočné cukrovinky

Cukráreň, výroba, predaj: - cukrárske výrobky - zákusky, torty.

Cukrárska výroba a prevádzka cukrárne

Cukráreň a Kaviareň Maroko Predaj zákuskov, tort, studenej kuchyne a zmrzliny.

reštaurácia: - reštaurácie sú koncipované podľa zásad Feng-Šuej - denné menu - vegetariánskej svadby, rauty - služba pre mamičky: ohrievanie dojčenských výživ a rýchlo pripravíme aj obľúbené jedlo pre Vašu ratolesť - dodávame desiaty a obedy do škôl a škôlok - narodeninové oslavy - donášková služba, donáška - rozvoz jedla - ...

ADEX - sieť maloobchodných predajní -Potraviny -smíšené tovar -elektronika-autorizovaný predajca SONY, TECHNICS, PANASONIC -mobilné telefóny -půjčovna- videokazety, DVD -nákladní dodávková doprava prevádzky -Kavárna "U pedál", Husova 10, Vyškov -ADEX Renta, Drnovice -ADEX supermarket, Oslobodenie 670, Vyškov -Cukrářská výroba -ADEX ...

Cestné motorové nákladné autodoprava: -doprava tovaru a materiálu -dodávkové automobily -celková hmotnosť do 3,5 t.

Cukrárska, cukrárenská výroba: -zákusky, rolády, rezy -cukr-vianočné, veľkonočné -dorty-svadobné, narodeninové, k slávnostným príležitostiam -dezerty -výroba podľa priania zákazníka.

Luxusné kaviareň na námestí v centre mesta Vyškova: -kapacita 50 miest -samostatná herňa s ruletou a jackpoty -internet, bezdrôtové pripojenie WIFI -káva ILLY (ako jediná vo výškovom a okolie) -pivo Plzeňský prazdroj, Gambrinus -nealkoholické nápoje alkoholické nápoje -značková vína, značkové víno -míchané nápoje -zmrzlina, ...

RAW cukráreň Brno Všetko, čo u nás nájdete, je 100% raw, 100% vegan, 100% bez cukru 100% bez lepku a na 101% s láskou robené. Výroba zákuskov priamo v našej prevádzke. Čerstvé na každý deň, zo sezónneho ovocia Kvalitné surovín v RAW a BIO kvalite Torty na objednávku. Zaistíme RAW catering.

Cukráreň s vlastnou výrobou: -zákuskov, tort, točenej a kopčekovej zmrzliny. Vináreň: -kvalitné sudové vína vlastnej produkcie. Ďalšia predajňa: Národná trieda Hododnín