Cukrárne a kaviarne sú ideálne miesto pre milovníkov kávy a zákuskov. Vychutnajte si caffe latte, expresso či cappucino z tých najkvalitnejších kávových zŕn a k nim si doprajte výborné zákusky, torty, bezlepkové pochúťky, chlebíčky a zmrzlinové poháre.

Spoločnosť zaoberajúca sa zabezpečovaním cateringových služieb, požičiavaním a prenájmom gastronomického vybavenia a prevádzkou Restaurantu Třeboradice, Cantina a kaviarne Adria.

Orientálna kaviareň v centre Brna, jedinečná atmosféra, široká ponuka kávy a čajov, možnosť konania večierkov a osláv. Vodné fajky, WIFI pripojenie, príjemná obsluha. Orientálne občerstvenie.

Hostinská činnosť - cukráreň: - káva, mliečne koktaily - svadobné koláčiky, minizákusky Výroba na zákazku: - jedlé fotografie - torty. K dispozícii je Wifi pripojenie, detský kútik či vonkajšie posedenie.

Luxusné ubytovanie v centre mesta Kroměříž: - 17 izieb - minibar, WIFI pripojenie, TV so satelitným príjmom, varná kanvica, fén a ďalšie - kaviareň - vináreň - reštaurácia - wellness - fitness

Cukráreň. Maloobchod, predaj: - čokoládové dezerty - čokoládové cukrovinky.

Cukrárstvo. Cukrárska výroba na objednávku: - zákuskov, mini zákusky - tort, torty svadobné, narodeninové, detské, výročné. Cukráreň. Predaj: - zákusky, poháre, zmrzlina.

Cukráreň Výroba - zákusky - torty slávnostné, svadobné, detské Kaviareň

Pečenie domácich zákuskov a tort. V našej ponuke máme zákusky aj pre ľudí trpiacich celiakiou - bezlepková diéta, alebo pre diabetikov. Výroba slaných tort.

Cukráreň. Maloobchod, predaj: - zmrzlina, zmrzlinové poháre - cukrovinky, cukrovinky, zákusky - torty.

Kaviareň. Možnosť rezervácie miest v Café CHEErS. Cateringové služby: - zabezpečenie syrového cateringu - objednávky syrových balíčkov. Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - zameranie na kvalitné holandské syry - francúzske, talianske, švajčiarske a slovenské syry - výberové zahraničné i tuzemské vína - delikatesy - ...

Cukráreň. Malobchod, predaj: -zákusky -koktaily -poháre -zmrzlina.