Cukrárne a kaviarne sú ideálne miesto pre milovníkov kávy a zákuskov. Vychutnajte si caffe latte, expresso či cappucino z tých najkvalitnejších kávových zŕn a k nim si doprajte výborné zákusky, torty, bezlepkové pochúťky, chlebíčky a zmrzlinové poháre.

Cukráreň - raňajky - rolády - zákusky - príjem objednávok na torty - organizovanie a organizácia rodinných osláv

Zámocká kaviarnička. Služby: -kaviareň. Expozícia historických motocyklov.

Kaviareň: - párty servis - možnosť rezervácie - miešané nápoje. Bar

Kaviareň - nefajčiarska - talianska káva značky COVIM - torty, tiramisu, croasanty, zapečené panini, plnené ciabaty - wi -fi pripojenie - vnútorný detský kútik - ihrisko pre deti v záhrade - letná záhradka - vhodné na usporiadanie narodeninových osláv pre deti aj pre dospelých

Cukráreň s kapacitou 25 miest, vonkajšia záhradka pre 20 osôb. Výroba: -studená kuchyňa -obložené misy, chlebíčky, studená kuchyňa pre menšie akcie- rauty -jogurtové zákusky, výroba zákuskov a tort, koláčiky, na objednávku.

Pension - ubytovanie v centre mesta Týnec nad Labem, kaviareň a cukráreň: -espresso -talianska horúca čokoláda -miešané nápoje alkoholické a nealko -zmrzlinové poháre -palacinky -mliečne koktaily -točená talianska zmrzlina -rýchle jedlá

Cukráreň, kaviareň. Výroba, maloobchod: -torty. -zákusky.

Kaviareň a reštaurácia: -plne nefajčiarska reštaurácia -kapacita 53 miest -2 druhy menu od 65kč - meniačka online -letná záhradka 24 miest -wifi pripojenie na internet -firemné a súkromné akcie, oslavy.

Kaviareň. Organizovanie: - komorné hudobné, literárne (autorské čítanie) a divadelné programy (predstavenia).

Zámok Kozel, Pamiatkový ústav Plzeň Lovecký kaštieľ v klasicistickom slohu. Správa zámku: 377969040 Rezervácia vstupeniek: 377923711 Jazdiareň Kaplnka Cukráreň: 377923713 Reštaurácia v Podzámčí: 377969038 Park, záhrada, rybník - bezplatný vstup. Areál Pohoda v Podzámčí: -minigolf -kolky.

Cukráreň. Maloobchod, predaj: - cukrovinky, zákusky - cukrárske výrobky Ďalšia prevádzkareň: - Jasenická 1492, 75501 Vsetín - tel. 571431812, 571431702.

Reštaurácia: -kapacita 70 miest. Kaviareň: -kapacita 45 miest. Parkovisko: 9 autobusov.

Predaj - cukrárske výrobky Výroba - cukrárske výrobky Kaviareň

Solárium. Kaviareň. - bezpečné opálenie - odborné poradenstvo s opaľovaním - príjemné a čisté prostredie - wifi pre zákazníkov zadarmo

Detské centrum: - pre deti od 0 do 12 rokov - organizovanie narodeninových osláv pre deti - herňa pre deti - kaviareň.