Cukrárne a kaviarne sú ideálne miesto pre milovníkov kávy a zákuskov. Vychutnajte si caffe latte, expresso či cappucino z tých najkvalitnejších kávových zŕn a k nim si doprajte výborné zákusky, torty, bezlepkové pochúťky, chlebíčky a zmrzlinové poháre.

Cukráreň, cukrárska výroba: - torty, zákusky.

Služby: - adventure golf - detské ihrisko - kaviareň

Kaviareň v centre Zlína: -nefajčiarske prostredie -káva, čaj, horúce čokolády, koktaily, víno, pivo, zmrzlina -v OC Zlín vedľa marketu Tesco.

Kaviareň a cukráreň Ponúkame: - kvalitnú kávu - sypané čaje - výborné zákusky

Kaviareň - ponúka detský kútik, salónik s projektorom, posedenie vo dvore - usporiadame oslavy, rodinné akcie a iné.

Rodinná kaviareň. - talianska káva - víno, pivo. Detský kútik Organizovanie súkromných akcií, večierky, oslavy: - vonkajšie priestory pre 50-160 hostí - veľká sála pre 120 hostí - reštaurácia pre 70 hostí - barová časť 20 osôb - menší salónik pre 20 hostí. Pripravíme hostiny, rauty na mieru.

Cukráreň - výroba tort na rôzne príležitosti - v ponuke máme aj zákusky, zmrzliny, poháre, koktaily a teplé a studené nápoje.

Cukráreň a kaviareň U Hruškov - široká cukrárskych vyrobov ponuka z vlastnej výroby - zákusky, torty či minizákusky. Prevádzková doba : - pondelok 9:00 - 20:00 - utorok - štvrtel 8:00 - 20:00 - piatok 8:00 - 20:00 - Sobota 9:00 - 17:00.

Kaviareň sicily café - v ponuke máme domáce koláče a taliansku kávu, dezerty.

Bar, kaviareň, reštaurácia: -denných menu a jedál i špecialít domácej a zahraničnej kuchyne -cateringové služby -raňajky.

Ubytovanie: - 88 izieb - rehabilitačné centrum, SPA - reštaurácia, kaviareň, vnútorný a vonkajší bazén, tenisový kurt, minigolf.

Nefajčiarska kaviareň: -čerstvá káva 100% arabica, čerstvo pražená -sypané čaje -domáce dezerty, torty.

Reštaurácia, kaviareň - polievky, hotovky, minútky, šaláty, teplý bar - týždenné menu - catering.

Pre milovníkov prekrásnej šumavskej prírody ponúka Hotel Churáňov komfortné ubytovanie v dvojlôžkových, trojlôžkových a aj štvorlôžkových izbách. Prípadne dvoch apartmánoch. Ďalej naši hostia môžu využiť hotelové reštaurácie, baru a kaviarne s tanečným parketom. Hotel Churáňov je vhodným miestom ako pre milovníkov zimných športov tak aj pešej ...

Café bar Zaragoza Služby: -rôzne druhy kávy -miešané nápoje -letná záhradka -detský kútik.