Cukrárne a kaviarne sú ideálne miesto pre milovníkov kávy a zákuskov. Vychutnajte si caffe latte, expresso či cappucino z tých najkvalitnejších kávových zŕn a k nim si doprajte výborné zákusky, torty, bezlepkové pochúťky, chlebíčky a zmrzlinové poháre.

Reštaurácia a kaviareň. Regionálne kuchyne. Bravčové špeciality z mäsa z vlastného chovu. Bezbariérový vstup.

Pension Krivá **** poskytuje ubytovanie: -pension -jednolôžková izba, dvojlôžková izba, apartmán, trojlôžkový apartmán -zvieratá povolené -kaviareň.

Ubytovanie, penzión, pension: 2x lôžkové izby 3x lôžkové izby. Rekreácia, dovolenka. Izby sú zariadené: posteľ, stolík, skriňa, príslušenstvo na chodbe. Celková kapacita objektu-21 osôb. Ponúkame-prenájom salónikov pre rodinné oslavy, svadby, promócie, rôzne ďalšie príležitosti s kapacitou 60 miest. Cukráreň-zmrzlina, cukrovinky, ...

Cukráreň Pavel Jankoj v Domašove v okrese Brno – vidiek sa zaoberá vlastnou výrobou zákuskov, svadobných tort, perníkov, koláčov a vianočných cukroviniek. V letných mesiacoch sa u nás môžete osviežiť nami vyrábanou kopčekovou zmrzlinou viacerých príchutí. Ďalej v našej cukrárni ponúkame horúce nápoje, široký výber lahodných káv, cukrovinky a ...

Spoločnosť Zlatý kohút a.s. prevádzkuje hotel, hostel, kaviareň a cukráreň v Kroměříži. Hotel svojim vybavením umožňuje nielen ubytovanie, ale aj organizovanie osláv, svadieb, firemných akcií a školení.

Reštaurácia na Rynku sa nachádza v krásnych záhradách Výstaviska Kroměříž. Pripravujeme denné menu i víkendové akcie - nenechajte si ujsť naše špeciálne menu. Organizujeme svadby, rodinné oslavy i firemné akcie. Zabezpečíme pre Vás catering. Kapacita reštaurácie 50 miest, záhradka 200 miest.

Penzion, ubytovanie Znojmo. Ubytovacia kapacita penziónu je 21 pevných lôžok a 5 prísteliek. Ubytovanie v dvojlôžkových, štandardne zariadených izbách (sprchovací kút, WC). U niektorých izieb je možnosť jedného a viacerých prísteliek. Všetky izby poskytujú WIFI pripojenie. V priestoroch penziónu je kaviareň Play vybavená Xboxom. Priestory ...

Spoločnosť LUI Chocolate s.r.o. sa zameriava na predaj a výrobu čokolády a prevádzkuje kaviareň. V darčekovom obchode je možné si vybrať z 20 druhov ručne vyrábaných praliniek a z niekoľkých druhov čokolád, čajov a káv.

Výroba, predaj: - cukrárske výrobky. - torty, zákusky. - svadobné pečivo.

Kaviareň s vínnym barom. E-shop, predaj: - zrnková káva na espresso, na filter - vína - prírodné malinovky - torty na zákazku. Pražiareň.