Žiaden večierok, oslava alebo firemné akcie sa nezaobíde bez dobrého občerstvenia! Využite cateringové služby, ktoré zahŕňajú koktaily, rauty, recepcie, bankety, coffebreaky, party a garden party, zabíjačkové a zverinové hody, galavečery a pikniky.

Zaistenie občerstvenia na základných či stredných školách, na rôzne kultúrne a športové podujatia, až po plesy, rauty a oslavy všetkého druhu. Vending a všetky služby s tým súvisiace Prenájom: - zábavné atrakcie - hrad, loď, šmykľavka - trampolíny s ochrannou sieťou.

Výroba, rozvoz: - hotové jedlá - cateringové služby

Gastronómia, Závodné stravovanie, Školské stravovanie, Cateringové služby.

Výroba, dodávky: - hotové jedlá - catering - svadobné hostiny - rodinné oslavy - závodné stravovanie.

Barmanské služby, catering, Molekulárna mixológia, Cocktail bar, moderná a štýlová gastronómia, tematické akcie, firemné večierky, rauty...

Služby: - cateringové Ubytovanie: - penzión Veronika

Kaviareň a reštaurácia Predaj: - cestoviny - slané aj sladké palacinky - bagety - šaláty - poháre - koktaily. Zaistenie: - catering - narodeninové oslavy.

Reštaurácia - vinotéka - poludňajšie menu - cateringové služby.

Zaoberáme sa: Závodným stravovaním, školským stravovaním, cateringom, party servisom, distribúcia mrazenej a chladenej stravy. Sme spoločnosťou, ktorá je tu pre vás. Chceme, aby ste sa u nás cítili čo najlepšie as našimi službami boli maximálne spokojní, urobíme pre to maximum. V našich niekoľkých jedálňach: denný výber z piatich druhov ...

Cateringová a svadobná agentúra - svadby na kľúč - catering, rauty, hostiny, bankety.

Stavebné práce - zatepľovanie domov - rekonštrukcia interiérov - rekonštrukcia kúpeľní. Interiérový a grafický design. Usporiadateľská činnosť - cateringové služby - organizovanie kultúrnych podujatí, plesov.

Bistro, jedáleň. Piváreň. Kaviareň. Diskotéka. Predajňa potravín. Cateringové služby - organizovanie osláv, rautov.

Spoločnosť hary catering pôsobí na trhu cateringových a gastronomických služieb už niekoľko rokov. Cateringové a gastronomické služby prevádzkujeme v rámci celej Českej Republiky, ale aj za hranicami našej Republiky. Sme schopní a skúsení partneri pre organizovanie spoločenských firemných i súkromných akcií – rautov, recepcií, koktailov, čaších ...

Eventová a cateringová spoločnosť. Zaistenie: - ucelené služby na mieru, vrátane zabezpečenia priestorov, programové skladby, techniky, obsluhy, občerstvenia, nápojov: - rauty, firemné večierky, recepcia, gala večery, garden party, konferencie, módne prehliadky, svadby, narodeninové oslavy, tanečná párty.

Mobilný predaj: -grilované kurčatá -rýchle občerstvenie -catering -party servis -oslavy všetkého druhu, firemné večierky, svadby, narodeniny -COUNTRY GRILL-predajné vozidlo s obrovským kuraťom na streche. Výroba, predaj: -grilovacie zariadenie -grilovacie vozidlá a stánky -nerezový nábytok -gastro zariadenia.

Reštaurácia - catering - firemné obedy - rauty.

Rozvoz jedál - závodné stravovanie - verejná jedáleň Gastronomické služby

Reštaurácia - poludňajšie a stále menu - organizovanie dní medzinárodných kuchýň - letný gril so záhradkou - televízne prenosy športových zápolení - vonkajšie detské ihrisko Cateringová činnosť

Špecialista na závodné stravovanie zamestnancov veľkých obchodných a priemyselných subjektov. Prevádzkovateľ verejných jedální a reštaurácií. Výrobu, distribúciu a servis zaisťujeme podľa požiadaviek klientov. Mobilnou formou realizujeme spoločenský catering.

Ponúkame firmám, inštitúciám aj jednotlivcom komplexné zabezpečenie cateringových služieb, bez zbytočných stresových, finančných aj časových záťaží. Realizácia cateringových špecialít vrátane sprievodných služieb a servisu pre svadby, párty.

Prevádzkujeme Bowling - 4 dráhy Billiard 2 x Stolný futbal Reštaurácia s kapacitou až 200 osôb Salónik pre 50 osôb Tanečný parket Pódium