Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Reštaurácia, piváreň, záhradka, detský kútik, herňa, bar. Ubytovanie, sauna. Veľkoplošná projekcia, wi-fi.

Reštaurácia a čajovňa Avalon - Vínna pivnica vo Valticiach. V našej vínnej pivnici vo Valticiach ponúkame juhomoravské vína najrôznejších odrôd. V prevádzke reštaurácie kde ponúkame keltskú a stredovekú kuchyňu. Penzión.

Ubytovanie: -penzión -stravovanie - hudba - tanec.

Služby: -cukráreň -ubytovanie v 6 apartmánoch -predaj zákuskov, tort, cukroviniek, zmrzliny, pohárov, kávy -vinotéka.

Ubytovanie, hotel: -rekreácia, dovolenka, víkendové pobyty -kapacita 35 lôžok -13x 2-lôžková izba + prístelky Vybavenie: TV, satelit, WC, sprcha, klimatizácia, internet. Spoločné zariadenia pre objekt: klimatizácia, internet, bar, seminárna miestnosť - do 25 osôb. Pre kongresovú a firemnú turistiku zariadime kompletné cateringové služby. ...

Vínna pivnica, pivnica: -degustácia vína -sudové víno. Ubytovanie: -3 spálne s celkovým počtom 10 postelí -ďalších 10 osôb ubytujeme v blízkom penzióne -možnosť rezervácie pivnice pre cca 15-20 osôb. Služby: -technický stavebný dozor -riadenie a vykonávanie stavieb, stavby -koordinácia remesiel -poradenstvo v problematike ...

Ubytovanie, penzión, v podkroví rodinného domu pre 2x4 osoby. K dispozícii vybavená kuchyňa, sociálne zariadenie, FTV, internet, bazén a vonkajšie posedenie. Ponúkame ubytovanie v novo vybudovanom podkroví rodinného domu. Celková ubytovacia kapacita je 10 lôžok v dvoch izbách (vždy manželská posteľ, 2 samostatné lôžka av jednej izbe + ...

Reštaurácia, pizzeria, bar, club, letná záhradka. Ubytovanie: - 1x jednolôžková izba - 1x dvojlôžková izba - apartmán pre 4 osoby - dve dvojlôžkové izby mobil 602 550 503, 737 059 836.

Autokemping, autocamping, kemp. Ubytovanie: -celoročne-po dohovore nad 20 ľudí. -sezóne-1.mája-31.októbra -chatky so sociálnym zariadením -ubytovanie na izbách -karavany a obytné vozidlá -voľná plocha 2, 5 ha pre vlastné stany a obytné prívesy, elektrické prípojky a sociálne zariadenia. Reštaurácia-celoročne obedy, u ubytovaných plná ...

Ubytovanie, penzión, penzión: -v príjemnom prostredí -celoročné -rekreácia, dovolenka, víkendové pobyty, nocľah, služobné cesty -5x dvojlôžkové izby a dve trojlôžkové s možnosťou prítýlky -izby sú plne vybavené s krásnou vyhliadkou na vinohrady -každá izba má káblovú televíziu a vlastné sociálne zariadenie, wifi -súčasťou areálu je aj ...

Ubytovanie nad vínnou pivnicou s výhľadom na Pálavu. Degustácia vín po celý rok a na jeseň biely aj červený burčiak. Posedenie s občerstvením zo špecialít z udiarne. Pivnicu je možné rozdeliť do niekoľkých častí: Pobytová časť - 8 izieb a jednu veľkú spoločenskú miestnosť so štandardne vybaveným kuchynským kútom a jedálenským stolom. Ubytovanie ...

Ubytovanie: -penzión s celoročným ubytovaním. Možnosť požičiavania bicyklov. Hostinská činnosť: -občerstvenie s posedením v blízkosti rybníka. Práčovňa - Strachotín, Družstevná 226.

Ponúkame: -ubytovanie wellness -pivné kúpele -kongresová sála -bowling -reštaurácia Sladovňa -pivný šenk U Prokuristu -lovecký salónik -stĺpová sála -rauty -svadby -recepcia exkurzie pivovarom -múzeum pivovarníctva.

Pension Maxmillian je po generálnej rekonštrukcii a návštevníkom ponúka vkusne vybavené izby v kategórii vyšší štandard. K dispozícii je sedem izieb, z toho päť dvojlôžkových a dve trojlôžkové. Celková súčasná kapacita penziónu zahŕňa šestnásť osôb. Doplnenie ďalšou prístelkou či detskou postieľkou je možné - nutné avizovať ...

ubytovanie: - hotel - chatky s vlastným sociálnym zariadením vhodné pre rodiny s deťmi, skupiny. Wellness procedúry: - masáže, zábaly - pivné, vínne kúpele - hydromasážne kúpele. Reštaurácia.

Reštaurácia: -kapacita 80 miest -moravská kuchyňa -spoločenské akcie. Ubytovanie, penzión: -celková kapacita 15 lôžok. Vybavenie izieb: -chladnička, minibar, televízia, satelit, telefón, wi-fi -Každá izba má WC a kúpeľňu. Služieb: -catering.

Rekreačné stredisko Hálov mlyn sa nachádza v prostredí prírodného parku Údolie Bieleho potoka, ktoré sa tiahne od Veverskej Bítýšky až k Veľkej Bíteši. Široké možnosti športového a kultúrneho vyžitia. Ubytovanie v chatkách, karavanoch, stanoch. Reštaurácia a Krčmička.

Komfortný hotel v krásnom prostredí lesov 30 km od Brna pri exite D1 v lokalite "U deviatich krížov". Kapacita hotela 80 lôžok, reprezentatívne školiace priestory. Reštaurácia s veľkou terasou, parkovisko, wifi. Hotel je bezbariérový.

Služby: -reštaurácia -ubytovanie -svadby, promócie, večierky zábavné, firemné -denný bar -veľká sála (80 hostí) -malá sála-uzavretá spoločnosť -záhradka -v letných mesiacoch vonkajšie grilovanie. 14x2lôžková izba 6x3lôžkové izby 4x apartmány. Školenia, teambuilding, firemné prezentácie.

Penzión, ubytovanie: -rekreácia skupín i jednotlivcov -usporiadanie súťaží -zaistenie sústredenia, táborových pobytov -ďalších služieb podľa vašich konkrétnych požiadaviek -možnosť umiestnenia vášho psa na izbe. Celková kapacita 34 lôžok. -1 až 4 lôžkové izby -parkovanie v uzavretom objekte.

rodinný hotel Garni v podhorí Jeseníkov ponúka ubytovanie v dvojposteľových izbách v prvorepublikovom štýle. Súčasťou hotela je aj hotelová reštaurácia.

Surmár, s.r.o. prevádzkuje klubovú reštauráciu a zameriava sa na organizovanie spoločenských akcií.

Hotel: - ubytovanie v dvoch až päťlôžkových izbách - k dispozícii Wi-Fi pripojenie k internetu - úschovňa bicyklov aj motocyklov - detský kútik a parkovisko. Služby: - reštaurácia - organizovanie svadieb, rodinných osláv, škôl v prírode, firemných akcií.

Vinárstvo, vinár Ing. Jan Vrba. Vínna pivnica s ubytovaním. Ubytovanie Hustopeče u Brna je vhodné svojou polohou pre príjemnú rodinou dovolenku, víkendový pobyt aj pracovnú cestu. Výroba, predaj vína: -vlastné produkcie -Červené víno, biele víno -sudové, fľaškové vína -odrůdy vín: Chardonnay, Veltlínske zelené, Rizling, Modrý ...