Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

TX HOTEL je vhodný na organizovanie športových i spoločenských skupinových podujatí (športové turnaje, sústredenia, svadby, firemné akcie, školenia, teambuilding, plesy v zimnej sezóne v tenisovej hale s kapacitou 600 osôb). Sú tu vytvorené ideálne podmienky pre rodinnú rekreáciu. Hotel aj reštaurácia majú bezbariérový prístup. Hotel Ponúkame ...

cukráreň: - zákusky, rolády, torty - točená zmrzlina z Opočno - raňajky, desiaty. Prenájom priestorov pre narodeninové oslavy. Detský kútik.

Rekreačné stredisko BUDÚCNOSŤ spol. s.r.o. poskytuje ubytovanie, poctivú českú kuchyňu, wellness, šport i priestory pre organizovanie udalostí (narodeninové oslavy, firemné večierky, svadby, plesy atď ..) v centre Beskýd. Je pre nás cťou stretávať sa denne s novými hosťami, ktorí k nám zavítajú, aby si odpočinuli, relaxovali či zasportovali. ...

Cukráreň, cukrárstvo: - torty - mliečne koktaily so zmrzlinou - palacinky - ovocné poháre - zmrzlinové poháre.

Pizza Comemeback ponúka expresný rozvoz čerstvej talianskej pizze a nápojov po Prahe do 30 minút. Naše pobočky nájdete na Chodove, Zličíne aj v Malešiciach. Môžete si objednať aj dipy, zmrzliny, hot wings, cesnakový chlieb a mnoho ďalšieho.

Cukráreň: - zákusky a torty vlastnej výroby - káva Julius Meinl - poháre, zmrzlina, chlebíčky

DOREMI GASTRO s.r.o. prevádzkuje služby: -reštaurácia -bowling -oldies disco -poludňajšie menu.

Gastro U Moniky s.r.o. sa zameriava na výrobu studenej a teplej kuchyne vrátane cukrárskych výrobkov, zaisťuje catering a tiež svoje produkty predáva aj prostredníctvom e-shopu.

Pravá talianska pizza, pizzeria, pizzeria: -ŠUNKOVÁ -SICILIA -SALAME -CAPRICCIOSA -ROMA -QUATRO FORMAGGI -MARGHERITA -TONNO -PRIMAVERA -ŠUNKA / SALÁM -QUATRO STAGIONI -FOCACCIA -ALLA CIPOLLA -ALLE OLIVE -CALZONE -SPINÁCIU -POLLO E SPINÁCIU -BROCCOLI -ITALIA -FUNGHI -DIAVOLO -CARBONARA -POLLO ...

Výroba a predaj: -cukrárske zákusky -torty ad..

Výroba a predaj cukrárskych zákuskov, tort, rolád, mini zákuskov atď.

Josef Mahel prevádzkuje Hotel Amerika, ktorý umožňuje ubytovanie v 31 izbách, organizovaní stavieb, osláv a firemných akcií, súčasťou je aj reštaurácia.

Farma Kočov v oblasti Jeseníkov je to pravé nielen pre rodiny s deťmi, ale aj pre romantické výlety nielen na elektrobicykloch. Reštaurácia: - štýlová reštaurácia s krbom - kapacita reštaurácie vrátane privátneho salónika 110 miest - domáca kuchyňa - letná záhradka s detským kútikom, ihriskom a hojdačkami - 80 miest - bowling - 2 ...

Rodinný štýlový eco hotel s privátnym wellness a saunou pod horou Radhošť v Beskydoch. Športový areál: -3 antukové tenisové kurty s umelým osvetlením, tenisové turnaje -stolný tenis -gulečník. Štýlová reštaurácia: -stravovanie -krytá letná terasa -altán s krbom - sála pre 70 osôb

Dock Ostrava s.r.o. prevádzkuje nočný klub, kaviareň a bistro.

AVALPE s.r.o. prevádzkuje modernú reštauráciu U Lucerny, kde môžete osláviť v príjemnom prostredí firemný večierok, oslavu narodenín, rauty, promócie a pod.

Bistro: - priestory na firmenie prezentácie a večierky. - spodný salónik 20 miest - hosťovňa 40 miest Ubytovanie: - 5 dvojposteľových izieb - kuchyňa s jedálňou, obývacia izba - bazén, sauna.

Penzión s reštauráciou v malej Morávke. Hostia majú k dispozícii spoločenskú miestnosť a reštauráciu.

Michal Hubinák prenajíma grily, párty stany osvetlenia, ozvučenie, posedenie a výčapné zariadenie. Ďalej zaisťuje naložené mäso alebo si môžu zákazníci objednať grilovanie na kľúč ao všetko bude postarané.

Motorest U Novákov, s.r.o. prevádzkuje reštauráciu a piváreň, organizuje svadby a spoločenské akcie a poskytuje ubytovanie s kapacitou až 30 osôb v dvojlôžkových a trojlôžkových izbách s možnosťou prístelky.

Spoločnosť VIKIPAN, s.r.o. prevádzkuje penzión a reštauráciu Luto v Prostějove - Krasiciach. V penzióne Luto si môžete vybrať z dvojposteľových alebo trojposteľových izieb s vlastným sociálnym zariadením av reštaurácii si dať denné menu.

Spoločnosť Gastro Tomida s.r.o. prevádzkuje Motorest U bicykla, ktorý sa nachádza na adrese Dolní 2028/105, 796 01 Prostějov. Motorest Pri bicykli poskytuje ubytovanie, jedlo vo výbornej reštaurácii, prenajíma priestory a organizuje svadby, oslavy a smútočné obrady.