Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Radničná reštaurácia: - 15 miest pre fajčiarov - dve miestnosti s celkom 46 miestami vyhradenými len pre nefajčiarov.

Občerstvenie, bistro, jedáleň, predaj: - teplé jedlá - lahôdky - šaláty - sladké jedlá - chlebíčky - bagety - obložené chleby - pohostinstvo.

Matyho chálka s.r.o. zabezpečuje cateringové služby, prevádzkuje e-shop a bistro, k dispozícii je aj sála pre rôzne oslavy, svadby a konferencie s kapacitou približne 40 osôb.

BRAM KITCHEN & COFFEE je rodinná reštaurácia z Třebíča, ktorá sa zameriava predovšetkým na podávanie obedov a kuchyňu z celého sveta.

Čajovňa - ponuka tradičných čajov, ktoré sú pripravované podľa starých receptúr a postupov - exotické pokrmy z ríše Arabskej i Japonskej a čerstvej pochutiny.

Pstruhárstvo - odchov Pstruha dúhového - rybolov. Rybárska bašta - reštaurácia. Sádky Jánske Kúpele, Areál Hasičskej školy, 749 01 Rybárska bašta a rybolov Staré Těchanovice 46, Areál Dávidovho mlyna, 749 01