Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Vinárstvo: -produkcia vína pre široký okruh spotrebiteľov -výroba - kvalitné akostné a prívlastkové vína, -vína sudové, ktoré sú dodávané v nerezových sudoch -ročníkové a prívlastkové vína. Vína zrejú prevažne v tradičných dubových sudoch, alebo nových sudoch typu Barique. Svadobné víno Firemné víno Vinárstvo - Horní Bojanovice.

Stravovanie: - reštaurácia - záhradná reštaurácia - vonkajšie posedenie - organizovanie rodinných osláv, svadieb, hostín, firemných večierkov.

Reštaurácia: -posedenie na terase s grilom -štýlová reštaurácia so špecialitami čínskej kuchyne -výhodné podmienky pre bankety, rauty svadby a spoločenské akcie. Ubytovanie: -tri dvojlôžkové izby s prístelkou -sociálne zariadenia na izbe -televízia na izbe -možnosť stravovania v reštaurácii, ďalej je k dispozícii spoločná ...

Cukráreň: - zákusky - torty - koláče a pečivo - marcipánové ozdoby - studená kuchyňa. Predaj cukrárskych potrieb.

Služby: - cocktail catering - miešanie koktailov - prenájom mobilných barov

BUCKET''S Delivery, s.r.o. poskytuje nočný rozvoz alkoholu po Brne.

Pizzeria, pohostinstvo: - mnoho druhov pizz - pizza s rozvozom - rozvoz jedla - cestoviny, šaláty, špeciality, omáčky k cestovinám, kuracie mäso.

Stravovanie: -reštaurácia -vináreň. Organizovanie rôznych osláv - firemné večierky aj svadby.