Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Reštaurácia, bar: - moderná kuchyňa - denné menu - výborné pivo - veľký výber vín - detský kútik.

Reštaurácia U Johana je štýlová reštaurácia na okraji Zlína, kde na Vás čakajú vyhlásené špeciality a ďalšie pochúťky: - grilované kolená-originál - grilované prasiatko, plnená morka, grilovaná krkovička, steaky - čerstvé šaláty - krajová jedlá - česká kuchyňa - domáce špeciality. U nás môžete tiež využiť týchto služieb: - wifi - ...

Reštaurácia, pizzeria: - pizza s paradajkovým aj smotanovým základom - tri rôzne veľkosti pizze - 300g, 450g, 1000g - vyprážané kuracie krídla - hamburgery - kuracie tortilly, wrap - langoše, hot-dogy Pečieme z cesta vlastnej výroby.

Komplexné stravovanie pre firmy Výroba hotových jedál Rozvoz obedov

Intercatering, spol. s r. o. je cateringová spoločnosť, ktorá sa špecializuje na všetky druhy spoločenských akcií na akomkoľvek mieste v Českej republike.

Výroba a predaj akostné a prívlastkové vína, víno. Odborne riadené ochutnávky a ubytovanie. Ponúkame tiež výklady o vinohradníctve.