Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Vínna pivnica, pivnica. -štýlové posedenie s krbom -kapacita 50 osôb -výroba, predaj vína, víno, vín -degustácia, ochutnávka, metla cca 14 vzoriek vína, víno s odborným výkladom -vína sudové, fľaškové, akostné, prívlastkové, archívne, -prehliadka vínna pivnica, technológia výroby vína, víno a vinohradu -zaistenie ubytovania -studená, ...

Reštaurácia a vináreň U kapra. Letná záhradka. Ponuka skvelého vína a vychladených alkoholických aj nealkoholických nápojov. Možnosť rezervácie priestorov pre firemné akcie, svadby aj rodinné oslavy.

Poskytujeme gastronomické a cateringové služby. Catering - vlastná výroba a predaj. Catering pre firmy aj súkromné akcie: raut, slávnostná večera, banket, garden party, grilovanie, wedding catering ai. Ponúkame priestory pre akcie. Prevádzkujeme reštaurácie.

Prevádzkovanie: - solárium. Hostinská činnosť: -rýchle občerstvenie.

Spoločnosť zaoberajúca sa zabezpečovaním cateringových služieb, požičiavaním a prenájmom gastronomického vybavenia a prevádzkou Restaurantu Třeboradice, Cantina a kaviarne Adria.

Prevádzka festivalovej reštaurácie a živou produkciou.

Orientálna kaviareň v centre Brna, jedinečná atmosféra, široká ponuka kávy a čajov, možnosť konania večierkov a osláv. Vodné fajky, WIFI pripojenie, príjemná obsluha. Orientálne občerstvenie.

Hostinská činnosť: - turecká restarauce - ponuka tureckých špecialít a alkoholických aj nealkoholických nápojov.

Hostinská činnosť: - reštaurácia: - denné menu - česká kuchyňa - pivo z tanku - salónik pre súkromné akcie - letná záhradka.

Hostinská činnosť - cukráreň: - káva, mliečne koktaily - svadobné koláčiky, minizákusky Výroba na zákazku: - jedlé fotografie - torty. K dispozícii je Wifi pripojenie, detský kútik či vonkajšie posedenie.

Hostinská činnosť: - reštaurácia - kapacita 80 miest: - slovenské špeciality. Možnosť organizovania súkromných osláv: - salónik 40 miest - sála pre 120 osôb.

Krčma Na blbom mieste: - poludňajšie menu 4 druhy - 50 miest - záhradka 25 miest - wifi - rauty, oslavy, svadby, catering, grilovanie - každé 6té pivo zadarmo - každé 29té menu zadarmo - rozvoz grilovanej pochúťky do domu - rozvoz jedla do domu, do firiem po okresoch Uherské Hradiště a Zlín zadarmo!

Každý týždeň si môžete vyberať balíček receptúry s 3 jedlami. Stačí si len vybrať, pre koľko osôb budete variť. Balíček so surovinami a podrobnými receptami objednaný do piatku, vám doručíme v priebehu nasledujúceho štvrtka až domov.

Jedáleň a rozvoz jedál: - bohatý výber z tradičnej kuchyne - hotové jedlá - skvelé minútky - čerstvé šaláty a zákusky.

-Veľkoobchod a maloobchod Hostinská činnosť Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín