Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Kaviareň. Organizovanie: - komorné hudobné, literárne (autorské čítanie) a divadelné programy (predstavenia).

Ronox - reštaurácia a ubytovanie Ponúkame Vám ubytovanie v pokojnejšej časti Českej Skalice v dvojposteľových izbách. Každá izba má možnosť prístelky pre ďalšie dve osoby. Nájdete tu aj izbu s terasou. Reštaurácia má bezbariérový vstup.

Penzión - ubytovanie v apartmánoch - malý apartmán pre 1 - 3 osoby - veľký rodinný apartmán pre 1 - 9 osôb - izby vybavené sociálnym zariadenímreštaurácia - minútkové a morské špeciality - možnosť organizovania podujatí, osláv - steak barbufet - hotové jedlá Reštaurácia - ...

Jedáleň, stravovanie, reštaurácia. Cukrárska výroba, rozvoz jedál.

Pizzabar. Pizzeria, stravovanie. Rozvoz pizze.

Penzión U Leihsov Rodinný penzión v blízkosti priehrady Hracholusky. Reštaurácia s kapacitou 60miest. Ubytovanie v penziónu (30 miest) av chate. Chata je pre 13 osôb.

Ubytovacie služby. Komfortný trojhviezdičkový hotel v pokojnej časti Prahy 9, prestavaný z historických hospodárskych stavieb na moderný, kompletne klimatizovaný hotel s veľmi kvalitným ubytovaním a vyhlásenou reštauráciou. Internetové pripojenie a parkovisko je bezplatné.

Hotel: -ubytovanie priamo na brehu Lipna -možnosť kúpania, prevádzkovania peších výletov, cykloturistiky, in-line korčuľovanie, vodných športov, minigolfu, tenisu, rybárčenia a hubárčenie -reštaurácia.

Služby: -ubytovanie -stravovanie -tenisové kurty -futbalové ihrisko -volejbal, plážový volejbal, nohejbal -možnosť parkovania.

Taxislužba Hotel **** - kapacita 182 lôžok - ubytovanie v 83 izbách a 4 apartmánoch - vlastné parkovisko s kapacitou pre 40 osobných vozidiel a 6 autobusov - kongresové sály možnosť organizovania rokovaní, konferencií, firemných akcií - svadby na kľúč - banketing, catering Lobby bar Reštaurácia - salóniky ...

Hudobný klub orientujúci sa na tanečnú hudbu. Každodenné vystúpenie DJs - jungle, drum and bass, breakbeat, hiphop, triphop a experimentálna tvorba.

Penzión- 60 miest. Ubytovanie. Reštaurácia.