Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Reštaurácia: - obedy a večere, zverinové špeciality, ponuka jedál, alkoholické a nealkoholické nápoje, svadby a promócie.

Hostinská činnosť. -Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj (okrem tovaru uvedeného v prílohe 1, 2 a 3 cit.zákona)

Reštaurácia VINKOLO - letná terasa - detský kútik - organizovanie osláv

Funcentrum Zlatý Jeleň Reštaurácia - firemné akcie, oslavy Bowling

Ťažba dreva Parkové úpravy záhrad a pozemkov Vináreň, vínna pivnica Chata - ubytovanie

Hostinská činnosť -Ubytovacie služby -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Činnosť informačných a spravodajských kancelárií -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná ...

Penzión: -kapacita 10 izieb -28 lôžok 33 s prístelkami Reštaurácia: -kapacita 38 osôb Statok: -chov hospodárskych zvierat

Systém stravovania: - diétny program.

Prerušenie prevádzkovania živnosti oznámené podnikateľom: od 05.03.2014 do 31.12.2099 Reštaurácia

Reštaurácia pri Kráľoch Reštaurácia so sklepom - teplé aj studené jedlá - možnosť organizovania firemných i súkromných akcií - rozvoz poludňajšieho menu

Penzión pri Holuboch Ubytovanie, penzión, ubytovňa. Ubytovanie Brno v novo zrekonštruovaných 1 – 4 lôžkových izbách neďaleko centra Brna. Zastávka električky je 50 metrov od penziónu, do centra sa dostanete za 5 minút.

Reštaurácia: - česká a medzinárodná kuchyňa - svadby - rauty - koncerty.

Jedáleň pri Lávke. Bistro GUSTO, rozvoz jedál.

Cukráreň, kaviareň. Výroba, maloobchod: -torty. -zákusky.

Pizzeria, reštaurácia - kapacita 40 miest: - pizza, cestoviny, šaláty - minútková kuchyňa - dva druhy denného menu. Parkovanie pri reštaurácii.

Prevádzkujeme cestnú motorovú dopravu vozidlami Ford pre 7 paliet s nosnosťou 4, 5 tony a vozidlom Citroen Berlingo s nosnosťou 1 tony.