Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Zabezpečovanie závodného stravovania, reštauračného stravovania, doplnkového predaja tovaru a cateringových služieb.

Ponúkame stravovanie v talianskom bistre.

Hotel Anna je situovaný v pohľadnej rezidenčnej štvrti Vinohrady.

Penzión - kapacita 12 lôžok dvojlôžkovej izby - vlastné sociálne zariadenie - spoločná kompletne vybavená kuchynka - WIFI pripojenie k internetu a TV na izbe - terasa - pergola s vonkajším posedením - požičovňa bicyklov a kolieskových korčulí - detský kútik - v objekte je zmiešaný tovar - možnosť ...

Reštaurácia a bar Terezka Reštaurácia - možnosť zaistenia akcií, rautov, firemných schôdzí - svadby, oslavy

Motorest. Reštaurácia: - stravovanie. Spoločenská sála: - organizovanie súkromnej a firemnej oslavy. V lete otvorená krytá terasa.

Kaviareň. Netradičný interiér, nefajčiarske prostredie. V zimnom období-posedenie pri krbe. V kaviarni usadíme 50 hostí.

Rauty Brno Cateringové služby Rauty Brno. Požičovňa, prenájom párty stany, pivné súpravy, záhradný gril, riad, príbory, misy, chladiace sety, dekorácie...

Vedenie, služby - účtovníctvo Cukráreň U Olivy Jůzovej

Reštaurácia, steak bar - stály jedálny lístok - poludňajšie menu

Maloobchod, predaj: - potraviny - výrobky racionálnej výživy - zmiešaný tovar. Občerstvenie.

Predaj: - učebnice, učebné pomôcky. Spracovanie miezd a vedenie personálne agendy, spracovanie účtovníctva pre školské organizácie. Vzdelávanie pedagogických pracovníkov. Súťaže a olympiády. Výroba nábytku pre učebne a kancelárie. Ubytovacie a hotelové služby. Vzdelávacie zájazdy tuzemské i zahraničné.