Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Cukráreň. Predaj, maloobchod: -cukrárske výrobky

Spoločenské akcie - catering, organizovanie plesov, svadieb, párty, firemných večierkov.

Reštaurácia: - raňajkové a denné menu - bar, záhradka - pečené koleno, rebrá. Možnosť organizovania súkromných osláv.

Sme štýlová a moderná kaviareň, ktorá Vám ponúkne nielen skvelú kávu, alko a nelko nápoje, miešané osviežujúce nápoje, teplé nápoje, malinovky, zákusky a mnoho ďalšieho u nás sa v letnom období môžete tiež vykúpať v bazéne, ktorý je pripravený pre návštevníkov, zahrať bowling, biliard či stolný futbal.

Prvorepubliková cukráreň a kaviareň Šlágr.

Ubytovanie, služby: - penzión - vináreň, bar

Reštaurácia - kapacita 50 osôb - možnosť organizovania menších spoločenských akcií

Predaj a montáž: -plynových kotlov -rozvody plynu, kúrenia, vody -výkopové a zemné práce -zámočnícke práce -stavebná činnosť. Reštaurácia Hubert Sklenný kopec Hranice tel:777965661.

Reštaurácia: -možnosť organizovania spoločenských a súkromných akcií

Reštaurácia rodinného typu. Pivovar: - 7 druhov piva, vždy momentálne aspoň 4 druhy na čape - možnosť dodávky piva do reštaurácií - predaj piva v sudoch na súkromné akcie 50, 30 a 15 trl - pivo v pet fľašiach 1, 5 ltr, dodávky do pivoték - exkurzia za 1E/ osobu, skupinová zľava Reštaurácia: -poludňajšie menu po-pia, víkendové menu so a ...

Reštaurácia - stály jedálny lístok - poludňajšie menu - medzinárodná kuchyňa