Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Hotel: -ubytovanie v 30 izbách -izby sú vybavené TV, telefónom, kúpeľňou sa sprchovacím kútom a WC -reštaurácia s prevažne českou kuchyňou -k dispozícii kongresová sála až pre 100 osôb a ďalšie tri salóniky s kapacitou 30, 20 a 10 miest -hotelové wellnes centrum.

Hotel LONY - izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, chladničkou, TV, rádiom a DVD - kapacita 78 lôžok - jedno, dvoj, troj, štvorlôžkové izby a apartmány - každá izba má vlastné WC, sprchu, TV + satelit, pripojenie k internetu WiFi - vírivka - infrasauna - parkovisko v uzavretom areáli hotela - salónik 50 ...

Hotel **** -ubytovanie -reštaurácia -liečebné procedúry -wellness procedúry.

Luxusný hotel v centre Prahy Luxusný hotel priamo na Václavskom námestí Hotel na Václavskom námestí Ubytovanie pre náročnú klientelu Ubytovanie, hotel, reštaurácia.

Hotel: -ubytovanie -dvojlôžkové, trojlôžkové a štvorlôžkové izby s príslušenstvom, TV, rádiom -juhočeská kuchyňa -zimná terasa -školenie firiem -sprostredkovanie lovu zveri, hubárčenie -sauna, biliard, fitnes, vlastné športové ihrisko, vlastné rybník na rybolov aj kúpanie.

Služby: - bar - biliard - šípky - stolný futbal

Rybárska bašta. Celoročný rybolov. Organizovanie osláv a podujatí. Športové centrum - fitness.

Reštaurácia s letnou záhradkou Veľkoplošné obrazovky Bowlingové dráhy Stávková kancelária Herňa

- Music Bar - Diskotéka - Bar - Akcia - Cocktail Bar - Najlepšie Music Bar vo východných Čechách - Výborný Djs - sexy GO-GO Dancers - zaručujeme výbornú zábavu Tešíme sa na vašu návštevu