Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Činnosť: - striekané izolácie polyuretánovou penou

Ubytovanie, služby: - horská chata - reštaurácia

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia

Reštaurácia - domáca kuchyňa - každý mesiac špeciálne tematické menu

Penzión: -ubytovanie s celkovou kapacitou 15 miest -ubytovanie v 2, 3, 4 lôžkových izbách -každá izba má svoje vlastné príslušenstvo (WC, sprcha), mini-bar, TV, SAT -reštaurácia -vonkajšie posedenie, terasa -vhodné pre organizovanie rodinných osláv, svadieb, firemných večierkov.

Ubytovanie: - penzión Reštaurácia. Kaviareň.

Služby: - reštaurácia - penzión Výroba: - knedle tel.: 353 222 141

Hotel: -ubytovanie -služby -stravovanie. Golf Club.

Hotel*: -ubytovanie. Reštaurácia. Lacný hotel.

Hostinec a penzión U Gaštanov. -reštaurácia -ubytovanie. Penzión. Ubytovanie: -5 izieb. Salónik pre 70 osôb: -organizácia rodinných osláv, svadieb, firemných stretnutí. Svadobná hostina s možnosťou ubytovania. Záhradné posedenie. Možnosť grilovania.

Prevádzkovanie reštauračného zariadenia - teplá a studená kuchyňa - alkoholické a nealkoholické nápoje - nefajčiarske priestory

Jazdecký klub, kone: -ustajnenie, komplexná starostlivosť o kone vrátane tréningu -organizácia jazdeckých súťaží -organizácia dostihových dní -priestor pre výstavníctvo -reklamná činnosť. Reštaurácia sa nachádza v areáli dostihového závodiska. Golfové ihrisko.

Hotel: -ubytovanie v kategórii -k dispozícii sú 5 jednolôžkové a 37 dvojlôžkových izieb, 4 apartmány -luxusné izby -ubytovanie s raňajkami -reštaurácia -služby -stravovanie -masáže -parkovisko -internet -liečebné balíčky.