Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Ubytovanie - dvoj, troj, štvor a päťlôžkové izby. Reštaurácia - nefajčiarske prostredie - kapacita 35 miest - vonkajšia záhradka s ohniskom a grilom - možnosť organizovania svadby, rauty, firemné večierky a spoločenské stretnutia. Sauna.

Vinárstvo. Výroba: - víno, vína Služby: - ubytovanie penzión Aurelius - degustácia

Reštaurácia: -výborná kuchyňa -zimná záhrada 30 miest -celoročná prevádzka -možnosť parkovania autobusov. -novo wellness v objekte /sauna, vírivka, bazén/

Reštaurácia a bowling v Českých Budějoviciach.

Hotel *** v blízkosti Lipenského jazera: -ubytovanie -40 izieb (93 lôžok) -reštaurácia -bar s krbom -fitness -sauna -požičovňa lodí a horských bicyklov.

Berry's Juice & Smoothies Predaj juice a smoothies. Fresh je čerstvá šťava z ovocia a zeleniny. Zachováva si maximum všetkých vitamínov, minerálov, enzýmov a stopových prvkov. Smoothie je hustý brat Fresh. Má väčší podiel mixovaného ovocia oproti odšťavenému, alebo je doplnený jogurtom. Je plný vlákniny a poriadne zasýti.

EWYN zdravé bistro: - tortilly - burgre - smoothie - šaláty - rizota - pizza - drinky. Rozvoz jedla.

Služby: - reštaurácia - salónik (50 miest) - sála (350 miest)

Hotel**** - ubytovanie Služby: - wellness Reštaurácia.