Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Reštaurácia, bio reštaurácia. - rozvoz obedov Služby: - kurzy varenia

Naše služby: - cukrárska výroba tradičných českých zákuskov a tort z pravej živočíšnej šľahačky - veľko aj malopredaj - rozvoz pre cukrárne - rauty, reštaurácie a hotely. Torty atypické, svadobné, vianočné, minizákusky, cukroví, cestá. Výroba talianskej zmrzliny(50 druhov).

Autokemping - ubytovanie v chatkách - stanovanie - reštaurácia.

Reštaurácia: -ponuka teplých i studených jedál a nápojov Penzión: -2x dvojlôžkové izby - 1x trojlôžková izba -1x štvorlôžková -1x päťlôžková -každá izba má svoje vlastné sociálne zariadenie. Apartmán pre štyri osoby, vlastné sociálne zariadenie a kuchynka. Wifi.

Výroba, dodávky: - hotové jedlá - catering - svadobné hostiny - rodinné oslavy - závodné stravovanie.

Cukráreň, výroba, predaj: - torty - zákusky Pobočka Preboštov: tel.: 774 714 460

Reštaurácia - možnosť ubytovania v chatkách.

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia

Hostinec, krčma: -letná záhradka -v letnú sezónu grilovanie. Točená zmrzlina - po-ne 12-19 podľa počasia - info na webe. Viacúčelové ihrisko v Dobroticiach: -turnaje v tenise, futbale. Ceny prenájmu: -tenis - 150, - Sk / hod. - s osvetlením 200, - Sk -futbal - 30, - Sk os/max. 2hod. - s osvetlením 40, - Sk.

Hotel - kapacita ubytovania 50 lôžok, sedem apartmánov - welness centrum - reštaurácia.

Služby: -grafický a obalový dizajn -public relation a promotion -prenájom reklamných plôch -webové prezentácie -internetové aplikácie -tlačová produkcia -signmaking -reklamné predmety Horský penzión s reštauráciou Rázcestí Dlhá Lúka 48 417 05 Osiek Tel.: 602 561 991 Email: info@penzionrozcesti.eu

Reštaurácia Druhý dych: - denné menu aj hotové jedlá, zákusky, čapované pivo, víno a nealkoholické nápoje. - vonkajšia záhradka pre 30 osôb, salónik a detský kútik. Možnosť prenájmu reštaurácie na organizovanie firemných i rodinných akcií.

Horská chata - kapacita ubytovania28 lôžok - reštaurácia.