Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Vinárstvo, výroba, predaj: - víno, vína - vínne želé, omáčky, horčica Ďalšie služby: - ubytovanie - vínna pivnica

Reštaurácia: - stravovanie - kapacita 110 osôb. Denné menu. Bar: - kapacita 40 osôb. Záhradka: - kapacita 12 osôb. Vhodné aj pre rodiny s deťmi. Obrie akvária - trnuchy škvrnité, tlamovci Možnosť organizovania svadieb, rodinných i firemných osláv a večierkov. Vinotéka - Víno z Čejkovíc. Predaj müsli mixit.

Športové a regeneračné centrum Lhota pri Vsetíne. Hotel Wellness Reštaurácia. Fitness. Fyzioterapia. Prenájom ľadovej plochy. Verejné korčuľovanie.

služby: -Hotel - 12 izieb dvojlôžkových, celkom 60 osôb - ubytovňa 12 osôb -reštaurácia -Ubytovanie -dvoulůžkové izby -možnosť prístelky -Sociálne zariadenie -WIFI -školící priestory Kongresová a vinárska turistika, ochutnávky, degustácie.

Palác Daun. Ubytovanie: - 7 apartmánov príslušenstvo kuchyne, kúpeľňa, obývací priestor (s koženou sedacou súpravou, TV, satelitom a wifi), spálňa. Fitnes centrum. Služby: -posilňovanie -osobný tréner Krabičková diéta. Rozvoz jedla.

Športové centrum: - posilňovňa - bowling - squash - golf - reštaurácia

Ponúkame služby ubytovania, vrátane reštaurácie v Golf Hoteli Austerlitz, ktorý sa nachádza v príjemnom a pokojnom prostredí 18 jamkového golfového ihriska s výhľadom na zámok v Slavkove pri Brne v okrese Vyškov. Svojim hosťom ponúkame ubytovanie v 22 dvojlôžkových izbách so sociálnym zariadením, TV a teráskou s posedením. Ďalej je u nás ...

Veľkoobchod, dovoz, distribúcia vín, špecializácia na vína, víno: -tuzemská -európska -mimoeurópska -sekty. Doplnkový sortiment pre gastronómiu.

Malé mikulovské vinárstvo so zameraním na výrobu bielych vín. Prevádzka vínneho baru a reštaurácie v bývalom meštianskom dome v srdci Mikulova. Možnosť ubytovania v apartmánoch s kuchynskou linkou, umývačkou riadu, chladničkou, obývacou izbou a kúpeľňou.