Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Kaviareň, reštaurácia. Široká ponuka: -káva (50 druhov) -nápoje -dezerty -palacinky -cestoviny -šaláty -menu, hotové jedlá. Zaistíme pre Vás akúkoľvek spoločenskú akciu - raut, banket, súkromnú oslavu, svadobnú hostinu, narodeniny, výročie, grilovanie, koktail párty, coffee break či garden party.

Projektová činnosť vo výstavbe -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Hostinská činnosť Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Motel ponúka: -ubytovanie v 6 dvojlôžkových a 2 jednolôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením, TV, telefónom -reštaurácia s barom a záhradnou terasou pre 55 osôb. Grilovanie v záhradke. Organizovanie firemných a rodinných osláv.

Cukrárska výroba: - torty - zákusky - pečivo Cukráreň Jozefa Susedíka 1730 Vsetín

Ponúkame rozvoz obedov do firiem aj domácností.

Hostinská činnosť Výroba, výdaj a predaj hotových pokrmov s výberom z troch jedál denne. Každý deň čerstvej suroviny v súlade s hygienickými normami. Čisté, pokojné prostredie - domáca strava. Priaznivé ceny. Možnosť odberu obedov cez dovozovú službu.

Služby - závodné stravovanie - catering - prevádzka kantín - predajné automaty.

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo Hostinská činnosť Cestná motorová doprava - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou presahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na ...

Gastronomické služby - catering - závodné a školské stravovanie - nápojové automaty, vybavenie kantín.

Služby: - reštaurácia - pizzeria - rozvoz - catering

Základná škola. Materská škola. Školská družina. Školský klub. Školská jedáleň: - telefón: 571640100.

Hotel: - 24-32 lôžok - chladnička, minibar, Wi-fi, sprcha, telefón, TV na izbe, wc - reštaurácia - denné menu - detské ihrisko - záhradka - organizovanie svadieb a obradov.

Cukráreň: - predaj zákuskov - pravá talianska točená zmrzlina Kaviareň: - široký výber káv - technika latte art - bezkofeínová káva - horúca čokoláda.

-Fotografické služby -Veľkoobchod a maloobchod Masérske, rekondičné a regeneračné služby Hostinská činnosť

Sprostredkovanie obchodu a služieb. Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov. Veľkoobchod a maloobchod. Hostinská činnosť. Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín.

Reštaurácia: - stravovanie. Pizzeria (pizzeria). Rozvoz pizze a jedál.Salonek 45 miest. Firemné akcie, večierky.

Predaj, dodávka: - zdravá výživa - Pí-voda - regenerovaná, harmonizovaná a energetizovaná pitná voda - potraviny bez lepku - nesírené sušené plody - dia produkty - Bylinné Ajurvédske čaje a čajové koncentráty Dedka koreňárov - prírodné potravinové doplnky - okenné Mandaly - sviečky - svietniky z prírodného kameňa, soľné lampy - kamienky ...

Vinárstvo, výroba, predaj: -vína vlastnej výroby -vína akostné, odrodové a výbery miestnych výrobcov -degustácia podľa dohody od 8 do 20 osôb -studená aj teplá kuchyňa, rauty a niečo sladké z našej cukrárne -káva, nealkoholické nápoje.