Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Nefajčiarska reštaurácia - kapacita 100 miest - salónik 40 miest - wi - fi pripojenie - detský kútik vnútorné aj vonkajšie - vonkajší altánok s grilom - petanque ihrisko - ruské kolky - stojany na kolesá - vlastné parkovisko.

Polievkáreň: denné menu - zdravé, vegetariánske i bezlepkové jedlá - 2 menu s možnosťou rozvozu - domáce polievky z čerstvej zeleniny - raňajky - ľahké obedy - čerstvé ovocné a zeleninové šaláty - domáce buchty a koláče - ovocné rezy a iné dobroty. Rozvoz Otrokovice, Napajedla, Malenovice. Možnosť objednávok v čase 8-10.45.

Vináreň, vínny bar, vinotéka. Predaj. - české i zahraničné vína: - akostná, odrodová, s prívlastkom - pizza, minútky.

Kompletné cateringové služby: - koktaily - bankety - recepcia - rauty - garden párty - firemné večierky - rodinné oslavy - svadby. Ponúkame občerstvenie a stravovanie s kompletnými službami.

Hostinská činnosť: -teplé jedlá -občerstvenie

Príjemná reštaurácia / kaviareň s vonkajším posedením v srdci mesta Olomouca (v parku) ponúka okrem štandardných stravovacích služieb aj tieto služby: • svadby • rodinné oslavy • promócie • rauty a bankety • firemné akcie, školenia a večierky • plesy a bály

Hotel, ubytovanie: - s celoročným ubytovaním. Reštaurácia: - pizza - talianske špeciality - šaláty .

Pohostinstvo: -bar: -kapacita 28 osôb -letná záhradka 50 osôb -Čierna Hora 10°, Janáček 10°Patriot 11°, Lobkovíc 12 °. Prenájom: -automaty šípky. Organizovanie, organizovanie: -súťaže v šípkach po celej SR.

Hostinská činnosť Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Pohostinstvo: -reštaurácia -salónik a veľká sála -vonkajšia terasa -herňa, biliard. Možnosť organizovania osláv.

-Výroba školských a kancelárskych potrieb, okrem výrobkov z papiera, výroba bižutérie, kefárskeho a konfekčného tovaru, dáždnikov, upomienkových predmetov -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie ...

Vývarovňa. Služby: - celodenná strava pre užívateľov charitných domovov - obedy pre zamestnancov a širokú verejnosť (možnosť dovozu obedov) - rauty, slávnostné tabule pre rôzne príležitosti.

Kaviareň, reštaurácia: -káva, domáce dezerty -talianska a francúzska kuchyňa -denné menu -wifi -kapacita 60 miest -firemné a súkromné oslavy.

Pivovar, výroba: - piva Krčmička otváracia doba: Po-Št 11-22:00, Pi, So 11-24:00, Nie 11-22:00

Hostinská činnosť Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Reštaurácia. Ostrov dobrého jedla a gurmánskych zážitkov reštaurácie U Kormidla vám prináša výbornú kuchyňu, príjemnú obsluhu a pivo ako chren. Denne pripravujeme stovky jedál, či už v čase popoludňajších menu, alebo pri celodennom výbere z jedálneho lístka. Tešíme sa na vašu návštevu Každý týždeň pripravujeme nové dobroty pre našich ...