Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Cukráreň, cukrárska výroba: - torty - zákusky.

Rekreačne športové a vzdelávacie centrum - jazdiareň, ustajnenie koní, vychádzky, jazdectvo - hipostanica - penzión, penzión, ubytovanie - kaviareň - wellness.

Služby - grilovanie alebo zabíjačka na akcie na kľúč - prasiatko na grile, stehno na grile, steaky - predaj mäsa na gril - zapožičanie party stanov.

Pension U Rytiera - penzión, ubytovanie v Českom Švajčiarsku - reštaurácia.

Služby: - gastronomické poradenstvo - tvorba jedálnych lístkov vrátane kalkulácií - promo akcie - výrobné práce v oblasti cateringu.

Stravovanie a rýchle občerstvenie v jedálni.

Pražiareň kávy, kaviareň, reštaurácia. E-shop - zrnková káva.

Reštaurácia a penzión Pod Radnicou - reštaurácia s kapacitou 50 osôb vo vnútri a 30 osôb na terase, tradičná česká kuchyňa - ubytovanie s kapacitou 15-tich lôžok.

Reštaurácia - široká ponuka jedál, poludňajšie menu.

Pivná stajňa - pivnica - reštaurácia, ponuka poludňajšieho burger's menu.

Hotel Bábel, ubytovanie v Novohradských horách Ubytovanie: - hotel, dvojlôžkové, trojlôžkové, štvorlôžkové a päťlôžkové izby, apartmán, vlastné sociálne zariadenie, internetové pripojenie WI-FI zdarma - vlastné parkovisko. Reštaurácia, tradičná česká kuchyňa: - raňajky, obedy, večere podľa aktuálneho jedálneho lístka - kapacita ...

Penzión a reštaurácia - ubytovanie v dvoch dvojlôžkových izbách s príslušenstvom s možnosťou prístelky a jeden trojlôžkový apartmán s príslušenstvom - reštaurácia s terasou ponúka špeciality, pizzu, šaláty alebo domáce dezerty podľa dennej ponuky.

Penzión Vion sa nachádza na západnom predmestí Plzne na cestnej trase smerom na Striebro, Rozvadov, cca 100m za hotelom York.Od centra je vzdialený približne 5km, v dosahu MHD a spojenie ČD, 10 min.od nákupného centra Borské polia. Penzión sa nachádza neďaleko priehrady Hracholusky, v blízkom okolí sa nachádza Benediktínsky kláštor Kladruby, ...

Reštaurácia, pizzeria: - poludňajšie menu - pizza. Služby: - rozvoz pizze, jedla.

Výroba na zákazku: -potraviny, lahôdky -obložené chlebíčky -šaláty -obložené misy Maloobchod, predaj: -pečivo -cukrovinky -koláče -zmrzlina -káva, čaj. Pohostinstvo: -bufet, rýchle občerstenie.

Inžinierska činnosť Prevádzkovanie parkovísk Montáž plynových zariadení Pozemné a inžinierske stavby Zprostredkovateľská činnosť Výroba kovových konštrukcií Opravy, údržba a servis motorových vozidiel Servis a montáž účelových strojov a zariadení Sprostredkovanie predaja, prenájmu a kúpy nehnuteľnosti Ubytovacie služby bez prevádzkovania ...