Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Novo zrekonštruovaný a moderne vybavený hotel Colloseum poskytuje svojim hosťom ubytovanie v 20 komfortných izbách. Vybrať si môžete dvojlôžkovú izbu štandard, plus či podkrovné štúdio. Ďalej je náš hotel vybavený reštauráciou, zmenárňou a bezpečnostnými schránkami na cennosti. Vďaka svojej polohe v strede Prahy to od nás nemáte nikam ďaleko. ...

Reštaurácia, pizzeria: - denné menu - rozvoz jedál, tel.: 773 171 799.

Reštaurácia - kapacita reštaurácie je 50 osôb, v letných mesiacoch je otvorená záhradka - možnosť organizovania svadobných hostín, rautov, grilovacích akcií a firemných osláv a večierkov.

Penzión - kapacita ubytovania 3 izby dvojlôžkové, 4 izby trojlôžkové - na izbách dostupné WiFi pripojenie k internetu - parkovisko vo vnútri statku, v noci uzamknuté kolesá, motocykle v uzamknutej garáži - vonkajší krb s možnosťou opekania - pergola, krčma - kapacita 50 miest - bowlingová dvojdráha aj pre neubytované

Prevádzkujeme pražiareň kávy. Príďte si k nám posedieť do našej kaviarne a ochutnať lahodnú čerstvo praženú kávu z rôznych krajín. Ku káve Vám radi ponúkneme domácich múčnikov. Zrnká lahodnej kávy Vám predáme aj domov. Degustačný balíček. Robíme kávu sebou.

Pivovar, výroba: - pivo, piva Služby, ubytovanie: - hotel - reštaurácia

Služby: -motorest -reštaurácia -teplá aj studená kuchyňa -denné menu -alko -nealko -organizácia rodinných osláv, svadby, zájazdy Pondelok-Piatok menu, polievka zadarmo Zaistíme posedenie v pivnici a urobíme raut podľa Vášho priania.

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia - wellness

Zdravé stravovanie: -krabičková diéta. Rozvoz zadarmo: -Veselí nad Moravou -Kyjov -Hodonín -Uhorské Hradište -Uhorský Brod -Zlín.

Chov: - kone - hospodárske zvieratá. Služby: - reštaurácia - ustajnenie koní - vychádzky na koňoch. Výroba, predaj: - kravské, kozie mlieko - tvaroh, syry - vajcia.

Pohostinstvo: -cukráreň: -zákusky, koláčiky, chlebíčky, torty -príjem objednávok na vyššie uvedené.

Služby: - barmanská show - miešanie koktailov - barmanské kurzy

Hotel***. Ubytovanie: -3 jednolôžkové izby -23 dvojposteľových izieb -2 apartmán. Vybavenie izieb: -sprchovací kút -WC na izbe -telefón -televízor -satelit -minibar. Služby: -výťah -izbový servis od - do -sekretárske a faxové služby -úschovňa cenných predmetov -pranie a žehlenie -zmenáreň.

Cukráreň, výroba tort a zákuskov. Torty na zákazku Svadobné torty na zákazku Torty na objednávku. Vyrábame zákusky a celé torty. Torty: - svadobné - šľahačkové - detské - ovocné - odľahčené - na prianie zákazníka Objednávka celých tort 2 dni vopred. Zákazková výroba: - tort - rezov - zákuskov - perníčkov - ...

Vinotéka U Pavla - stáčané vína - predaj vín. Oskořínská krčma - Ronovská 30, 289 32 Oskořínek. Hostinec U Pytliaka a Šport bar U Pavla - výčap a šport bar - čapované pivo, nealkoholické aj alkoholické nápoje, pochutiny, cukrovinky, pizza - Hrubý Jeseník 21, 289 32 Hrubý Jeseník.

Vsacký Cáb – vrchol, na ktorého južných svahoch sa nachádza prírodná rezervácia Kutaný a Halvovský potok. Služby: - ubytovanie - hotelová reštaurácia, terasa s obsluhou, posedenie na terase - sauna a whirlpool (na objednávku) - cyklo trasy - bežecké stopy V zimnom období: - lyžiarsky vlek s prevýšením 50 ma dĺžkou 320 m - ...

Cukráreň predaj: - bezlepkové zákusky - torty

Reštaurácia PANOPTIKUM je obľúbená pre svoju neopakovateľnú domácku atmosféru a výhodnú polohu v centre mesta. Reštaurácia s kapacitou 70 miest ponúka stravovanie formou poludňajšieho menu (pondelok - piatok od 11 do 14 hodín), a ďalej stály jedálny lístok bohatého výberu. (pondelok – piatok od 14 hod., v sobotu celý deň) pozri Jedálny ...

Pivovar, minipivovar, výroba: - pivo, piva Pivovarská krčma tel.: 724 710 225