Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Kaviareň Hore. Reštaurácia Dole - možnosť usporiadania firemných večierkov, osláv narodenín – tel. 736 145 471.

Penzión UNO: -sa nachádza v pokojnej časti Zlína s nádherným výhľadom na lesy. Ponúka: -komfort 3hviezdičkového hotela s prvkami rodinnej atmosféry -klimatizácia, internet, parkovisko, wifi -uspokojí aj tých najnáročnejších hostí. Reštaurácia UNO: - ideálny pre svadby, rodinné oslavy - vyhlásená gastronómia, víťaz Garden food ...

Reštaurácie, pohostinstvá, rauty, oslavy, svadby, pohreby, rozvozy jedál do firiem.

Reštaurácia U Krbu - poludňajšie menu - organizovanie firemných akcií, večierkov.

Príprava, e-shop, rozvoz: - ázijské rezancové špeciality.

Cukráreň - čerstvé torty, dezerty, jedlá - catering - sezónna ponuka, špeciality. Ďalšie prevádzky: Reštaurácia a cukráreň Ľudická 1023/63c 602 00 Brno-Lužánky tel. 777 064 222 e-mail: brno@secretofraw.cz Cukráreň Jantárová 3347/13 702 00 Ostrava tel. 799 519 887 Cukráreň Škrétova 2 586 01 Jihlava tel. 731 476 891 e-mail: ...

Typická piváreň s ponukou 4 druhov pív na čape. S vonkajšou záhradkou, herňou, videoprojekciou, plazmovou TV a stávkovou kanceláriou MAXI-TIP.

Reštaurácia: - teplé jedlá po celý deň - denné menu - pizza Možnosť organizovania súkromných osláv: - reštaurácia pre 55 osôb - veľká sála pre 40 osôb - salónik pre 12 osôb. Priestory sú ideálne pre svadobné oslavy, promócie, narodeninové oslavy a party aj firemné večierky.

Reštaurácia, káva a koktail bar: - výber ľahkých, zdravých pokrmov - originálne Fit a Raw dezerty - kávové a čajové špeciality - čerstvé ovocné šťavy a smoothies - miešané drinky z kvalitného alkoholu - vybrané vína. Ideme cestou zdravého stravovania.

Reštaurácia: - kapacita 58 miest, salónik 20 miest, sála 60 miest. Vývarovňa: - rozvoz hotových jedál.

-Veľkoobchod a maloobchod -Výroba potravinárskych a škrobárenských výrobkov Hostinská činnosť

Detská herňa s kaviarňou: - organizovanie detských osláv - preliezky a atrakcie pre deti do 12 rokov - hrací priestor pre batoľatá.

Zaistenie cateringu na svadby, firemné oslavy a večierky aj súkromné oslavy a párty.

-Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Prípravné a dokončovacie stavebné práce.