Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Zaisťujeme prevádzku penziónu a reštaurácie s kapacitou 70 miest. Ponuka teplých jedál a alkoholických aj nealkoholických nápojov. K dispozícii je záhradka pre 24 osôb. V reštaurácii je možnosť usporiadania rautov, svadieb, osláv, narodeninových párty a rôznych cateringových akcií.

Sme rodinný podnik ponúkajúci ubytovanie v Kolibe Belvedér, nachádzajúci sa v južnej časti Čiech, ktorá patrí k najkrajším krajinám v Európe, na kraji mesta Horná Planá - na brehu Lipenskej priehrady. Šumava, ktorá je ešte dnes pokrytá krásnymi lesmi a močiarmi, v lete aj v zime slúži ako prekrásna rekreačná oblasť, kde je možné podnikať báječné ...

Požičovňa, prenájom: - výčapné zariadenie - kuchynské vybavenie - riad Služby: - catering

Reštaurácia. Česká kuchyňa bez dochucovadiel a umelých prísad. Obedové menu. Tankové pivo.

Penzión - kapacita 30lôžok - dvojlôžkové izby a apartmány - vlastné sociálne zariadenie - výučba jazdy na koni - vozenie malých detí na poníkoch - zvezenie v kočiari Reštaurácia - kapacita 60 hostí - konferenčná sála

Restaurant nie - ZMYSEL - reštaurácia. Otváracia doba - pondelok až piatok 11:00 - 23:00 - Sobota 12:00 - 23:00.

Reštaurácia U Hovädzieho pupka. Špeciality nielen z hovädzieho mäsa. Denné menu. Služby: -salón pre 30 osôb. Úplné súkromie.

Bowling centrum Športové centrum: - bowling - pizzeria, reštaurácia.

Reštaurácia - denné menu - pivnica - záhradná reštaurácia.

Cateringové služby - barmanská show (klasická, fire, UV) - tradičné a moderné koktaily - degustácia - mobilné bary. Poradenstvo v oblasti gastronómie - komplexná realizácia baru - výber, zaškolenie personálu a dlhodobý coaching.

Kaviareň sicily café - v ponuke máme domáce koláče a taliansku kávu, dezerty.

Bar, kaviareň, reštaurácia: -denných menu a jedál i špecialít domácej a zahraničnej kuchyne -cateringové služby -raňajky.

Rastlinná výroba - pestovanie pšenice, jačmeň, ovos, repka, zemiaky. Živočíšna výroba - chov hovädzieho dobytka. Jedáleň - stravovanie pre verejnosť.