Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Centrálna školská jedáleň Litoměřice zabezpečuje stravovanie detí, žiakov a študentov základných a stredných škôl na území mesta Litoměřice bezobjednávkovým systémom. Poskytujeme služby v oblasti stravovania detí i dospelých. Naše jedálne ponúkajú diéty - bezcholesterolové, diabetické, bezlepkové a šetriace. Ponúkame príjemné prostredie a denne ...

Firma Roman Janoušek poskytuje služby v oblasti gastronómie. Prevádzkujeme jedáleň a ponúkame závodné a verejné stravovanie. Medzi naše služby tiež patrí rozvoz obedov. Služby, stravovanie: - jedáleň - závodná kuchyňa - kantína - závodné stravovanie - rozvoz obedov.

Predaj: - potraviny - zmiešaný tovar

Reštaurácia a Penzión: -denné menu -salónik 22 miest -možnosť organizovania podujatí, osláv a verierov -ubytovanie - 5 luxusných izieb pre 2-5 osôb.

Hostinec Na nový - reštaurácia - organizovanie spoločenských akcií, osláv, rautov.

Štúdio MAT ponúka: Gastronomické služby: - vlastná prevádzka reštaurácie, barov a klubu - rauty konané, ako vo vlastných priestoroch (až pre 400 osôb), tak v priestoroch podľa priania zákazníkov. Filmové a video projekcie: - pre verejnosť - pracovné projekcie (denné práce, tlačové konferencie, prezentácie).

Ubytovanie: - penzión. Reštaurácia. Wellness: - sauna, vírivka, aróma kúpele, masáže.

Ubytovanie s wellness zónou, 2 reštaurácie s terasou, kongresové priestory www.hotelchotoviny.cz

Vínny šenk U Mikeša sa zameriava na predaj kvalitných sudových a fľaškových vín z Moravy aj zahraničia, z ktorého vás hlava bolieť nebude. Vybrať si môžete biele, červené alebo ružové vína napríklad z vinárstva Mádl, Volařík, Čapka, Petr Skoupil, Valihrach a Osička. Predaj: - kvalitné sudové a fľaškové vína - vína z Moravy - zahraničné ...