Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Reštaurácia Stará Promiň - otváracia doba: pondelok až nedeľa: 11:00 - 23:00 hodín.

Penzión a reštaurácia Slnečný dvor - manažérske izby - svadobný apartmán - rodinné izby - dvojlôžkové izby - bezbariérová izba.

Výroba a rozvoz hotových jedál Pre firmy, inštitúcie i súkromné osoby ponúkame výrobu a dovoz hotových jedál. Rozvoz jedál zadarmo poskytujeme v regiónoch Kolín, Nymburk, Poděbrady, Český Brod, Poříčany, Pečky, Kutna Hora, Týnec nad Labem a okolie.

Oficiálne stránky Rybníka Svätený a Rybárske bašty. Nájdete tu ucelené informácie o areáli, ceny rybolovu, ubytovania a tiež aktuálne jedálne a nápojové lístky. Celoročná prevádzka a nonstop rybolov za atraktívne ceny, ďalej česká kuchyňa a rybie špeciality. A pre tých najmenších sa v areáli nachádza minizoo. Areál sa nachádza v blízkosti Kutnej ...

Služby: - vydavateľstvo Café a kníhkupectvo Fra: tel.: 773 458 073

REŠTAURÁCIE & BOWLING NOVÝ SVET - reštaurácia - bowling.

Cukráreň Pierot - cukrárske výrobky, svadobné torty, zákusky vlastnej výroby - chlebíčky, darčekové koše.

Základná škola Straškov – Vodochody, okres Litoměřice, príspevková organizácia poskytuje kvalitné základné vzdelanie pre všetky deti. Súčasti školy je školská jedáleň aj školská družina. Pri našej škole sú tiež dve triedy pre deti so špeciálnymi vzdelávacími potrebami a pôsobí tu aj základná umelecká škola s výučbou 3x týždenne. Základná ...

Reštaurácia, športový bar, lezecká stena-bouldering. Zaisťujeme narodeninové a firemné párty, športové prenosy, teambuilding, školenia, prezentácie. Organizujeme kurzy lezenie pre začiatočníkov, pokročilých, firmy, školy, deti a dospelých, akcie pre skupiny.

Ponúkame gastronomické služby a závodné stravovanie.