Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Reštaurácia Algiardino patrí do skupiny reštaurácií s počiatočnými písmenami „AL“ v názve a teraz prvýkrát prináša atmosféru talianskeho vidieka aj mimo centra Prahy.

Rauty, cateringový servis. Kompletné cateringové služby na kľúč. Grilované prasiatko na kľúč. Požičovňa gastro vybavenie.

Penzión Štýl - ubytovanie - reštaurácia.

Reštaurácia, sushi bar: -polievky -šaláty -sushi -morské plody.

Reštaurácia, sushi bar: -polievky -šaláty -sushi -morské plody.

Cukrárska dielňa, výroba, cukráreň, kaviareň: - torty - zákusky - koláče, pečivo.

Vínna pivnica U Hrdličkov. Výroba, predaj, distribúcia vína, víno. Predaj sudové, prívlastkové víno. Ochutnávky, degustácia vín. Posedenie v pivnici pre 12 osôb aj na vonkajšej terase pre 36 osôb ako pre jednotlivcov tak aj skupiny. Občerstvenie, grilovanie, opekanie na ražni, možnosť cimbalovej muziky. Možnosť objednávky vína aj na ...

Služby: - reštaurácia Shop Little Italy, predaj: - talianske syry - salámy - víno - olivy - mäso, pečivo.

Fresh bar. Výroba, predaj, rozvoz: - obľúbené MIXIE - čerstvo lisované šťavy - ovocie - káva - 100% ovocné a zeleninové pyré - raw dezerty z ovocia a zeleniny - makové mlieko. Príďte si posedieť, porozprávať a užiť svoj práve namixovaný kúsok prírody! Tešíme sa na VÁS. Tím MIXIE

Golf Club Dejvice - golfový areál - reštaurácia s barom.

Mäsiarstvo, výroba, predaj: - údeniny, párky, špekáčiky. Cateringové služby. Jedáleň: - po - pi: 7.30 - 14.00