Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Dajte si do nosa, nemajte výčitky a ušetrite čas. Každý deň vám pripravíme zdravé a fit vyvážené jedlo z domácich surovín a privezieme vám ho kamkoľvek po Liberci a Jablonci nad Nisou.

Základná škola a Materská škola Stráž nad Nežárkou poskytuje kvalitné predškolské a základné vzdelanie všetkým deťom. Súčasťou našej školy je aj školská jedáleň a školský klub. Základná škola sídli v zrekonštruovanej budove na námestí Emy Destinovej. Základná škola, ZŠ: - deväťročná základná škola - moderne vybavené učebne - celková ...

jedáleň - verejné stravovanie. výrobné centrum - adresa: Trhová 1873/2, 405 02 Děčín 4 - tel. 412 531 577.

Ubytovanie, služby: - penzión - reštaurácia

-Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Zasilatelství a zastupovanie v colnom konaní -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností hostinská činnosť Ostraha majetku a osôb

služby - reštaurácia - ubytovanie v penzióne.

sprostredkovanie: - pomocné stavebné práce.

Culinaria Dolce Vita služby - zážitkový catering - kuchár do domu - kuchárska show - gastro poradenstvo - kurzy varenia.