Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Predmetom podnikania spoločnosti Koloc s.r.o. je vykonávanie všetkých zemných prác, demoláciou, búracích prác, inžinierskych sietí a tiež výkopov. Ďalej prevádzkujeme nákladné a nadmernú autodopravu a žeriavnícke práce. Sústreďujeme sa na stavby komunikácií občianskej infraštruktúry, obchodných centier a potravinárskych supermarketov. Spoločnosť ...

Reštaurácia v centre Prahy - Repre reštaurácie.

Prevádzkuje tri ubytovacie objekty v Prahe 1 a reštauráciu. ubytovanie: - Hotel Salvator (Truhlářská 10, Praha 1) - Salvator Superior Apartments (Revolučná 18, Praha 1) - Salvator Boutique Hotel (Žitná 45, Praha 1). Reštaurácia La Boca (Truhlářská 10, Praha 1): - španielska a argentínska kuchyne.

prevádzkovanie - bar až pre 20 osôb, možnosť hrať doskové hry prevádzkovanie - fínska sauna pre 4 osoby

Ubytovanie Kaštieľ: - až pre 10 osôb v 3 apartmánoch - apartmány majú samostatné sociálne zariadenie, chladničku, televíziu, internet. - možnosť raňajok či polpenzie. Reštaurácia Kaštieľ.

vináreň - kapacita 30 miest - možnosť organizovania osláv, narodenín, akcií

Chuť tradičnej tureckej kuchyne môžete zažiť v našej reštaurácii Istanbul Kebab, ktorá sídli v samotnom centre Prahy. Ochutnať u nás môžete jedlá ako döner, kebab, haslamu, musakku, kofta či niektorý z báječných dezertov. K príprave našich jedál používame len kvalitné a čerstvé suroviny. Turecká reštaurácie:  - tradičná turecká kuchyňa  - ...

Trojhviezdičkový Hotel Bona Serva je umiestnený v blízkosti centra Prahy a umožňuje rýchle električkové či autobusové spojenie do centra. Z hotela je krásny výhľad na park Vítkov aj na Petřín a v jeho blízkosti sa nachádzajú dva parky vhodné pre relaxovanie. Ubytovať sa u nás môžete v trojlôžkovej, dvojlôžkovej aj jednolôžkovej izbe či apartmáne. ...

Rozvoz jedla: - pizza - rizoto - šaláty - pizza chlieb - špeciálna ponuka

reštaurácie - kapacita 82 miest v dvoch sálach - letná terasa - plazmové televízie - biliardový stôl

Hotel *** - kapacita 60 osôb 26 izieb služby: - reštaurácia - možnosť organizovania promočných hostín, svadieb - masáže - golf - wellness

Múzeum, pevnosť a reštaurácie v pevnosti Křelov

Školská jedáleň. Ponuka školského a závodného stravovania pre žiakov a zamestnancov škôl. Stravovanie cudzích stravníkov.

Penzión U Zámku v Orechovo má kapacitu 22 lôžok. Pri objekte 6 parkovacích miest. Privátne wellness: - fínska sauna - vírivá vaňa - oddychová zóna. Zloženie izieb. - 7 izieb s vlastným sociálnym zariadením. Reštaurácia - 45 miest. 2x záhradka - 20 a 15 miest. Obedové menu - 3 druhy. Zaistenie cateringu.

služby: - piváreň - bowling - disco - herňa

Penzión Chata Barborka: - ubytovanie v dvoch až šiestich lôžkových izbách - stravovanie v štýlovej reštaurácii formou polpenzie - spoločenská miestnosť s TV a radom doskových hier - vonkajšie posedenie - parkovanie zadarmo - možnosť ubytovania domácich maznáčikov.