Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Prevádzkuje tri ubytovacie objekty v Prahe 1 a reštauráciu. ubytovanie: - Hotel Salvator (Truhlářská 10, Praha 1) - Salvator Superior Apartments (Revolučná 18, Praha 1) - Salvator Boutique Hotel (Žitná 45, Praha 1). Reštaurácia La Boca (Truhlářská 10, Praha 1): - španielska a argentínska kuchyne.

prevádzkovanie - bar až pre 20 osôb, možnosť hrať doskové hry prevádzkovanie - fínska sauna pre 4 osoby

Ubytovanie Kaštieľ: - až pre 10 osôb v 3 apartmánoch - apartmány majú samostatné sociálne zariadenie, chladničku, televíziu, internet. - možnosť raňajok či polpenzie. Reštaurácia Kaštieľ.

vináreň - kapacita 30 miest - možnosť organizovania osláv, narodenín, akcií

Chuť tradičnej tureckej kuchyne môžete zažiť v našej reštaurácii Istanbul Kebab, ktorá sídli v samotnom centre Prahy. Ochutnať u nás môžete jedlá ako döner, kebab, haslamu, musakku, kofta či niektorý z báječných dezertov. K príprave našich jedál používame len kvalitné a čerstvé suroviny. Turecká reštaurácie:  - tradičná turecká kuchyňa  - ...

Trojhviezdičkový Hotel Bona Serva je umiestnený v blízkosti centra Prahy a umožňuje rýchle električkové či autobusové spojenie do centra. Z hotela je krásny výhľad na park Vítkov aj na Petřín a v jeho blízkosti sa nachádzajú dva parky vhodné pre relaxovanie. Ubytovať sa u nás môžete v trojlôžkovej, dvojlôžkovej aj jednolôžkovej izbe či apartmáne. ...

Rozvoz jedla: - pizza - rizoto - šaláty - pizza chlieb - špeciálna ponuka

reštaurácie - kapacita 82 miest v dvoch sálach - letná terasa - plazmové televízie - biliardový stôl

Hotel *** - kapacita 60 osôb 26 izieb služby: - reštaurácia - možnosť organizovania promočných hostín, svadieb - masáže - golf - wellness

Múzeum, pevnosť a reštaurácie v pevnosti Křelov

Školská jedáleň. Ponuka školského a závodného stravovania pre žiakov a zamestnancov škôl. Stravovanie cudzích stravníkov.

Penzión U Zámku v Orechovo má kapacitu 22 lôžok. Pri objekte 6 parkovacích miest. Privátne wellness: - fínska sauna - vírivá vaňa - oddychová zóna. Zloženie izieb. - 7 izieb s vlastným sociálnym zariadením. Reštaurácia - 45 miest. 2x záhradka - 20 a 15 miest. Obedové menu - 3 druhy. Zaistenie cateringu.

služby: - piváreň - bowling - disco - herňa

Penzión Chata Barborka: - ubytovanie v dvoch až šiestich lôžkových izbách - stravovanie v štýlovej reštaurácii formou polpenzie - spoločenská miestnosť s TV a radom doskových hier - vonkajšie posedenie - parkovanie zadarmo - možnosť ubytovania domácich maznáčikov.

Reštaurácie a športové centrum. Športové aktivity: - bowling - squash - tanec - virtuálna realita.

Kompletné služby v obore gastronómia: - závodné stravovanie - výroba teplých a studených pokrmov - prevádzkovanie výdajných automatov s ponukou plnohodnotné stravy, večera, desiaty, doplnkový predaj, teplé a studené nápoje - pitný režim pre zamestnancov podľa zákonných noriem.