Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Zistenie profesionálneho cateringu pre spoločenské akcie väčšieho i menšieho rozsahu, ako sú svadby, firemné akcie a rôzne oslavy. Možnosť prípravy vegánskeho a vegetariánskeho menu. Príprava degustačných menu s pokrmami podľa sezóny v degustačnom salóniku v Znojme.

Spoločnosť LUI Chocolate s.r.o. sa zameriava na predaj a výrobu čokolády a prevádzkuje kaviareň. V darčekovom obchode je možné si vybrať z 20 druhov ručne vyrábaných praliniek a z niekoľkých druhov čokolád, čajov a káv.

Výroba, predaj: - cukrárske výrobky. - torty, zákusky. - svadobné pečivo.

TPH, spol. s r.o. sa zaoberá prenájmom nehnuteľností, pohostinstvom a predajom alkoholických a nealkoholických nápojov.

Kaviareň s vínnym barom. E-shop, predaj: - zrnková káva na espresso, na filter - vína - prírodné malinovky - torty na zákazku. Pražiareň.

Naše rodinné vinárstvo sa zameriava na výrobu a predaj akostných odrodových vín a vín s prívlastkom. Predávame aj burčiak. Možnosť degustácie nášho vína a posedenie vo vínnej pivnici.

Ubytovanie, motorest, penzión, pension. Celoročné ubytovanie. Rekreácia, dovolenka, víkendové pobyty, nocľah, služobné cesty. motorest: bezbariérový prístup -kapacita 90 miest -reštaurácia 50osob -pivnice 40osob -stravování-obedy, večere, denné menu, hotové jedlá, jedlo, nápoje --možnost konanie rodinných i podnikových osláv, ...

Penzión, Pension. ubytovanie: -čtyři 2-lôžkové izby, dva 4-lôžková izby, dva 3-lôžkové izby reštaurácia: -kapacita 45 miest -venkovní posedenie tiež 45 miest -soukromý salónik / školiaca miestnosť 40míst -domáce kuchyne -vína Vinice Hnanice, Znovín, Špalek, Piálek & Jäger, Arte Vini organizovanie: -oslavy, svadby, firemné ...

Hotel, ubytovanie.Celoročné ubytovanie. Ubytovanie v príjemne zariadených izbách. Každá izba vlastní sociálne zariadenie. V kúpeľni je sprchovací kút, umývadlo, WC. Izby sú vybavené telefónom, rádiobudíkom a farebným televízorom. Hotel má kapacitu 93 lôžok v jedno, dvoj, troj a štvorlôžkových izbách. Zloženie izieb: 1x jednolôžková izba 13x ...

Ubytovanie, reštaurácia: - penzión s kapacitou 16 lôžok - každá izba je vybavená vlastným sociálnym zariadením - prevádzka sezónnej reštaurácie s možnosťou organizovania firemných akcií. - letná záhradka s výhľadom na vodu.

Tradičná výroba vín, predaj vín - e-shop.

Penzión, ubytovanie v penzióne pre 70 osôb. K dispozícii vlastné sociálne zariadenie, chladnička, televízor či bezdrôtový internet. Penzión: -kapacita 70 lôžok -10 dvojlôžkových izieb (20 lôžok) -4 trojlôžkové izby (12 lôžok) -7 štvorlôžkových izieb (28 lôžok) -2 apartmány (1 trojlôžková, 1 päťlôžková). Príslušenstvo: -Sociálne ...