Umelecké zámočníctvo, kováčstvo, reštaurovanie, pasiarstvo, pozlacovanie, odlievanie a iné umelecko-remeselnícke práce sú dôkazom toho, že sa dá skĺbiť remeslo s estetiku. Nechajte si vyrobiť ozdobné kľučky, zámky alebo napríklad kovové výrobky umelcami.

Práca: -reštaurovanie nábytku -truhlárstvo -rezbárstvo

Návrhy, výroba aj reštaurovanie vitráží, výroba interiérových doplnkov, fusing (spekanie skla).

Služby - olejomaľby - kresby - akvarely Atelier: Pri Špýchari 248 Lány, okres Kladno

Rytecká práca Vyrábam: - popisové štítky - spony na kravaty - orientačná tabuľa - rytie do kovu aj plastu.

Zlatníctvo, výroba: - zlaté a strieborné šperky - snubné prstene, prstene, náušnice, retiazky

Služby: -zlatotepecstvo Výroba, predaj, maloobchod: -plátkové zlato pre pozlacovače, reštaurátory, výtvarníky a kamenáre Služby: -masáže -rehabilitácia -relaxácia

Reštaurovanie štýlového nábytku, kultúrnych pamiatok a zbierkových predmetov - licencie Ministerstva kultúry ČR. Umelecko-truhlárske a čalúnnické práce.

Umeleckoremeselné spracovanie kovov

Grafický ateliér Václava Kovaříka by rád svojou prácou prispel k vzniku graficky hodnotných produktov pre kultivovaných klientov.

Akademická sochárka sochárske práce na zákazku, ponuka z voľných prác z ateliéru - sochy a objekty z kameňa ( mramor, žula, vápenec, pieskovec ) - plastiky z bronzu, laminátu, acryštálu - medaila - pamätné dosky, reliéfy, sochárske portréty - busty

Akademická maliarka Helena Hrušková-Štefková, ateliérový predaj. Maľba poeticky ladených obrazov, krajín, kvetinových zátiší, portrétov. Autorka väčšinou pracuje olejovými farbami na plátne, alebo používa pastel. Veľkosť obrazov je od najmenších až po najväčšie formáty. Zaoberá sa voľnou tvorbou, ale aj na zákazku.

PONUKA: EXTERIÉRY rekonštrukcia fasád architektonické prvky na fasády: kolky, konzoly, rímsy, vázy, balustrády a pod. kópie a opravy sôch - výroba foriem záhradná architektúra výrobky z umelého kameňa stavebná činnosť INTERIÉRY plastiky stĺpy s hlavicami, vázy dekoratívna výzdoba krbov rozety a profily na stropy, kazetové stropy, ...

Člen rady Únie výtvarných umelcov Olomoucka. Dekoratívne iluzívne výmaľby a umelecká tvorba.

Výroba, predaj, montáž, zákazková výroba. Rámovanie, paspartovanie, sklenárske práce. Rámovanie a paspartovanie: - obrazov(obrazy). Lišty: - drevené tuzemské výroby - LIRA - drevené dovoz značiek Nielsen, Fram - kovové dovoz značiek Nielsen, Fram - plastové - široký sortiment - 600 druhov líšt.