Umelecké zámočníctvo, kováčstvo, reštaurovanie, pasiarstvo, pozlacovanie, odlievanie a iné umelecko-remeselnícke práce sú dôkazom toho, že sa dá skĺbiť remeslo s estetiku. Nechajte si vyrobiť ozdobné kľučky, zámky alebo napríklad kovové výrobky umelcami.

Výtvarná, propagačná činnosť: -tvorba priestorových objektov z plechu.

Zlatníctvo, výroba: - zlaté a strieborné šperky - snubné prstene, prstene, náušnice, retiazky

Výroba: -umelecká keramika. -keramické sochy. Realizácia: -Marocká štuka.

Rezbárske práce Výroba, predaj: -drevené sochy a reliéfy

Práca: -zámočníctvo -umelecké kováčstvo

Drevorezba. Na svoju prácu používam všetky druhy dreva, pretože každý materiál má svoje osobité kúzlo. Vyrežem figurálnu tvorbu, ale nevyhýbam sa ani abstraktným veciam alebo zvieracím motívom či sochám v nadživotnej veľkosti. Drevorezba je pre mňa nielen prácou, ale aj môj dlhoročný koníček.

Služby: -zlatotepecstvo Výroba, predaj, maloobchod: -plátkové zlato pre pozlacovače, reštaurátory, výtvarníky a kamenáre Služby: -masáže -rehabilitácia -relaxácia

Na výrobu a prevádzku sú tieto nafukovacie atrakcie: Detské atrakcie: Detský skákací hrad, Šmykľavka, Pirátska loď, Off-Road Športové hry: Mucha, Nafukovacie ihrisko, Gumobeh, Aréna Reklamné nafukovadlá: Oblúk lomený, Oblúk okrúhly, Profukovadlo, Stánok, Valec, Guľa, Snehuliak. Skákacie hrady, nafukovadlá.

Kurzy výtvarného umenia Maľovanie obrazov, umelecká činnosť

Výtvarník, služby: - tiffany vitráže - maľba na sklo, drevo, textil - olejomaľba

Služby: -skladanie, aranžovanie hudby. Montáž, inštalácia: -zvukové techniky.

Naša firma sa špecializuje na výrobu architektonických modelov, frézovania, gravírovania. Ďalej sa zaoberáme výrobou reklamy napr: - svetelné reklamy - ceduliek - štítkov - polepom áut.

Bezpečnostná a detektívna agentúra. Predaj, výkup: -zlato -diamanty Prenájom: - nebytové priestory Organizovanie: - voľnočasové aktivity pre firmy (konferenčné aktivity, ...)

Ponúkame: - kovovýroba - zámočníctvo - inštalácia priemyselných médií - montáže - demontáže - umelecké kováčstvo - zemné práce - BOBCAT S250. Prevádzkareň: Bechov 85, Dolný Bousov, 29404

Umelecké plastiky zo šedej liatiny Svietniky, vázy, obrazy, sochy

Práca, služby: -ručné maľovanie na sklo Predaj, maloobchod: -sklo -svietidlá.

Práce, opravy, výroba, zlatník: - šperky, zlato - rytie monogramov. Zlatníctvo.

Reštaurovanie štýlového nábytku, kultúrnych pamiatok a zbierkových predmetov - licencie Ministerstva kultúry ČR. Umelecko-truhlárske a čalúnnické práce.

Umeleckoremeselné spracovanie kovov