Umelecké zámočníctvo, kováčstvo, reštaurovanie, pasiarstvo, pozlacovanie, odlievanie a iné umelecko-remeselnícke práce sú dôkazom toho, že sa dá skĺbiť remeslo s estetiku. Nechajte si vyrobiť ozdobné kľučky, zámky alebo napríklad kovové výrobky umelcami.

Reštaurátorské práce štukové mramory Umelecké štukatérstvo

.Ponúkame kompletnú štukovú dekoratívnu výzdobu zo sadry, ale aj lacný variant z polystyrénu s následnou odbornou výmaľbou, pozlátením či striebrením štukov. Vykonávame aj renovácie starých štukových stropov a dekorácií.

Predaj - diamanty - vlastné značkové šperkárske kolekcie

Keramika, keramička: -úžitková - hrnčeky, hrnček, džbán, misa, tanier, soľnička -renesančná talianska, habánska -voľné spracovanie -na zákazku. Fakturačná adresa: -Anenská 2, Hodonin.

Maľovanie portrétov - olejomaľba. Repliky starých majstrov a ostatné podľa priania. Olejomaľba na plátne. Kópia starých majstrov.

Zákazková výroba: - dekoračné prvky z ušľachtilých materiálov (meď, mosadz, nerez)

Výroba, montáž: - ručne štiepaný a strúhaný šindeľ - striešky - rázcestníky - kláty

Služby: - umelecké kováčstvo - kováčstvo - zámočníctvo.

Výroba: - dekoračné predmety z dreva - dekoračné rezby - bábky - veľké sochy Opravy a renovácie starých drevených hračiek a bábok.

Činnosť: - výtvarníčka - vizážistka - štylistka - tvorba a predaj autorských energetických obrazov

Spracovanie plochého skla metódou fusing. Výroba: -misky -šperky -sklenené obrazy

C.K. KOWÁRNE Koviareň, kováčstvo. - výroba replík sečných a bodných zbraní - reštaurovanie starých zbraní - repliky historického skla - kovové šperky, doplnky - zbrane, meče, kordy, dýky, kuše, kopije, halapartne

Umelecká agentúra. Výroba a predaj obrazov.

Umelecké kováčstvo Výroba - mreže - vráta - brány - schody - ploty - zábradlie

Výtvarné práce -umelecké portréty na zákazku -karikatúry -maľovanie obrazov -olejomaľby.

Služby: -kurzy olejomaľby. Maľba, predaj: -obrazy.

Špecializácia na výrobu pastierskych bičov aj z klokanej kože, výrobky z kože westernového charakteru - holstre na zbrane, nohavicové opasky, puzdrá na nože a sečné zbrane ... výukové kurzy a westernová show s bičmi, lasmi, revolvermi, nožmi a tomahawky, zabezpečovanie programov pre firemné a spoločenské akcie, poskytovanie westernových zážitkov.

Služby, remeslá - brúsenie skla Predaj - sklo, poháre - darčeky zo skla

Služby - glavírovanie - pieskovanie skla, kovov

Šperkárska dielňa, zlatník Brno. - zásnubné a snubné prstene, prstene, prívesky, náušnice, náramky a piercingy. Šperk vzniká postupne z jednotlivých častí a výsledný artefakt úplne rešpektuje vaše individuálne priania a miery. Vybrať si môžete zo širokej katalógovej ponuky dielne alebo prísť s vlastným návrhom šperku.