Zváranie vyžaduje veľa vybavenia. V aktuálnom sortimente nájdete zváracie invertory, multifunkčné zariadenia, zváračky pre MIG / MAG zváranie, ale aj zariadenia na zváranie plazmou alebo rôzne príslušenstvo v podobe redukčných ventilov či zváracích masiek.

Spoločnosť CRANP - KOVO, spol. s r.o. sa špecializuje na výrobu kotlov na tuhé palivá. Vašom sortimente nájdete kotly na drevo, pelety a viacpalivové kotly. Zamestnávame iba kvalifikovaných odborníkov a na výrobu našich produktov používame materiály najvyššej kvality, ktoré sú podrobované systematickým skúškam a testom. Naše kotly sú zaradené do ...

Výroba: - delenie rúrok a plechov laserom - stožiare verejného osvetlenia, stupňovité, kužeľové, výškové 20-40m, so spúšťacím výložníkom, pre futbalové štadióny a športoviská, betónové stĺpy, trakčné - nerezové výrobky - oceľové konštrukcie.

Ťažká strojárska výroba. Zváranie Obrábanie Ohýbanie a zakružovanie Žíhanie Rezanie plameňom Strojné vybavenie Žeriavová údržba

Činnosť - sústruženie, frézovanie - delenie - zváranie a obrábanie kovových materiálov.

Zváračské práce. Som zvárač EN-111, HL-045, plechy, potrubie *, nerez, čítanie výkresovej dokumentácie.Som samostatný, flexibilný, abstinent.Ak máte záujem o mojej práce, tak sa prosím ozvite.

Lisovňa: - vstrekovanie technických plastových dielov - ultrazvukové zváranie.

Výroba: - diely koľajových vozidiel - stroje a zariadenia. Konštrukčná a projekčná činnosť pre papierenskú výrobu: - servis pre papierenské prevádzky - šróbenie - armované hadice.

Firma pracuje v certifikovanom systéme kvality ISO 9001:2000 Výroba: - oceľové radiátory a príslušenstvo - pasce na hlodavce - pasce na zver a škodnú - spracovanie plechov na CNC strojoch - delenie plechov - tvárnenie - zváranie. Služby: - projekcia a inštalácia v odbore plyn, voda, kúrenie. Možnosť poskytnutia náhradného ...

Hodinový manžel: - elektrikárske, inštalatérske, zváračské, tesárske, montérske či záhradnícke práce.

Kovoobrábanie zváranie, lisovanie pre automobilový priemysel

Montážne, zámočnícke a zváračské práce vo výškach aj na zemi.

Zámočníctvo, práca: - zámočnícke - zváračské.

Práca: - zváranie hliníka, nerezu.

Výroba, montáž: - výrobky z nerezovej ocele a hliníka - atrakcie pre plavecké a relaxačné bazény - nerezové zábradlie - nerezové pracovné stoly - nábytok, bytové doplnky Zváranie TIG.

Strojárska dielňa - sústružnícke a frézarské práce - strihanie a ohýbanie plechu - rezanie - skružovanie profilov - zváranie.

Výroba, kovovýroba, predaj: - stolárske stužidlá - stolárske svorky - strojárska výroba - strihanie, ohýbanie, zakružovanie plechov. Práca: - delenie, pálenie materiálu - zváranie CO2 - vstrekovanie plastov.

Práca: - zámočnícke - zváračské. Strojárska výroba. Univerzálne a atypické systémy. Portály vrátane obloženia. Oceľové konštrukcie a montážne práce. Stavebné a prefabrikačné zariadenia. Obchodná a sprostredkovateľská činnosť. Vlastná doprava. Pálenie Plazmou. Pálenie Autogénom.

Výroba: - delenie materiálu, laser, plazm, acetylén - tvárnenie - obrábanie - povrchová úprava - zváranie.

Zamočníctvo Obábanie kovov a plastov: - sústruženie, frézovanie, zváranie CO2, zámočnícke práce. Sériová aj kusová výroba.

Výroba, servis: - dopravníky - technologické zariadenia pre kameňolomy, pieskovne - technologické zariadenia pre cukrovary Služby: - delenie materiálov - lisovanie - zváranie.

Výroba, kovovýroba, montáž, servis: - technické vybavenie pre zvony - elektrické pohony zvonov, lineárne motory - zvonkohry, konštrukcia zvonkohier, ozvučenie - zvonové stolice a repase zvonových stolíc - konštrukcia pre zvony - srdce zvonov - všetko pre historické zvony - zvony pre kaplnky a zvonice - vežové hodiny - hodinové ...

Výroba a montáž oceľových konštrukcií Montáž strojného zariadenia Potrubárske a zváracie práce

Opravy, servis: - osobné, dodávkové vozidlá - motorky - veteráni - záhradná technika. Práca: - zámočnícke - zváračské - klampiarske - kúrenárske.

Kovovýroba: - zámočníctvo, pasiarstvo - zastrešenie polycarbonátom - autobusové zastávky - kováčske zádradlia a brány (posuvné, krídlové) - zváranie TIG, WIG, MAG - nerez zábradlia, bytové a stavebné konštrukcie - montáž výrobných hál - výroba strojov na zákazku - oplotenie