Zámočnícka činnosť zahŕňa inštalácie dverových výplní a ich opravy, výmeny zámkov, otváranie zabuchnutých bytov, vozidiel a trezorov, osadenie bezpečnostných prvkov, inštaláciu zatváracích systémov a služby týkajúce sa dverí, zámkov a ochrany majetku.

Výroba: - brány pojazdové a nesené - bránky Výroba - oceľové schodisko - zábradlie nerezové a oceľové Povrchové úpravy Zámočnícke práce.

Dodávka - tepelné izolácie Zatepľovanie fasád domov a budov - revitalizácia panelových domov - certifikát registrovaných dodávateľov v rámci programu ZELENÁ ÚSPORÁM Výroba a dodávka - betónové a balkóny Výroba a dodávka - zábradlie Tryskanie železobetónových konštrukcií Stavebníctvokompletná výstavba rodinných domov od a do z na kľúč.

Práškové nanášanie farieb Výroba - oceľové konštrukcie. Stavebné zámočníctvo.

Protipožiarne zabezpečenie, protipožiarne prestupy, zámočnícka činnosť, elektromontáže, projekčná činnosť, výškové práce.

Zámočníctvo, nástrojárstvo Murárstvo Izolatérstvo

Drobné sklenárske práce Pokládka - koberce, lina. Služby hodinového manžela. Drobné zámočnícke práce.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Zámočník, nástrojár.

Natieračské práce Maliarske práce Elektroinštalačné práce Murárske práce Zámočnícke práce.

Zváračské práce Zámočnícke práce.

Zámočníctvo, nástrojárstvo Stavebné zámočníctvo, sústruženie a frézovanie

Zámočníctvo. Zámočnícke práce.

Zámočníctvo: -otváranie dverí, bytov, zámkov -výroba, výmena kľúčov, zámkov

-Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov

Umelecké kováčstvo. Kováčstvo, zámočníctvo. Reštaurátorské práce (reštaurátorstvo). Kované výrobky, kováčske práce. Predaj: -kováčske výrobky a náradie. Výroba: -brány (brán), bránky (bránok), mreže (mreží), zábradlia, svietniky(svietnik), krbové súpravy (krbových súprav), rošty (roštov), ražne (rožňov), postele (posteľ), stoličky ...

Brúsenie na plocho aj na guľato Obrábanie: - frézovanie - sústruženie - nástrojárstvo Zváračské práce - zváranie TIG Lisovanie kovov Zámočnícke práce - kovovýroba.

Murárstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo Maliarstvo, natieračstvo Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo

Zámočnícke práce. Zámočník.

Zámočníctvo, zámočnícke práce, nástrojárstvo vrátane ohýbania plechov.

Výroba, oprava, servis: -zvárané autoplachty pre všetky typy nákladných, osobných automobilov -plachty na prívesné vozíky -atypické plachty, kryty (poľnohospodárske, lesnícke stroje, športové lode atď.) -markízy -bazény z plachtových PVC materiálov vrátane kovových konštrukcií -plachty, kryty, zastrešenie (bazény, vodné nádrže, ...

Výroba, montáž a servis - zábradlie - schodisko Výroba, montáž a servis - oceľové konštrukcie Umelecké kováčstvo - stavebné zámočníctvo.

Kovovýroba. Hľadáte zámočníctvo v Brne a okolí? Chcete si nechať zhotoviť kovovú bránu? Obráťte sa na nás. Firma Zámočníctvo Aleš Jelínek má už dlhodobú skúsenosť s výrobou rozsiahleho sortimentu v odbore kovo, bola založená v roku 1992 a trvalo zabezpečuje zákazkovú aj sériovú výrobu pre stále širšiu a náročnejšiu obchodnú ...