Zámočnícka činnosť zahŕňa inštalácie dverových výplní a ich opravy, výmeny zámkov, otváranie zabuchnutých bytov, vozidiel a trezorov, osadenie bezpečnostných prvkov, inštaláciu zatváracích systémov a služby týkajúce sa dverí, zámkov a ochrany majetku.

Výroba, predaj: -zdvihací, zdvíhacie prostriedky -lanové prostriedky -vázací a uchopovacie technika k zaveseniu -špeciálny lana -oceľové lana -lanové reťazové-tř.8-10 textilné -koncovky pre laná a reťaze -lanové navijaky -sněhové a ochranné reťaze -řetězy s príslušenstvom pre ťažbu dreva -řetězová zdvíhacie zariadenie -nerezové prvky ...

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo

Práca: -kováčstvo -zámočníctvo -lisovanie -tryskanie -zváranie

Naša spoločnosť sa zameriava na zákazkovú zámočnícku výrobu a vývoj a výrobu jednoúčelových zariadení a prípravkov. V súčasnej dobe Vám k vyššie uvedeným činnostiam môžeme ponúknuť tiež služby v oblasti 3D tlače. Zaoberáme sa zákazkovou aj sériovou výrobou od návrhu až po finálny výrobok a výrobnú dokumentáciu. V rámci kovovýroby zabezpečujeme aj ...

Profilock s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu schodísk, mreží, zábradlí a plotov, ďalej na zabezpečenie objektov, údržbu bytových fondov, otváranie dverí a mnoho ďalšieho.

Zámočníctvo Gruber sa zameriava na predaj zámkov, vložiek, zámkového zabezpečenia, nábytkového kovania a mnohých ďalších produktov, poskytuje zámočnícke služby a vykonáva opravy a prestavby vložiek a zámkov.

ZÁMKARSTVO JÍRO, s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj kľúčov, zámkov a vložiek, montáže a opravy zámkov, predaj trezorov a núdzové otváranie bytov, automobilov a trezorov.

Spoločnosť sa zaoberá stavbou exkluzívnych mobilných domov na zákazku pod značkou Tinylux. Ponúkame kompletné riešenie vrátane vybavenia, s možnosťou výberu pôdorysu a sklonu strechy. Realizujeme tiež garáže a zastrešené státie, nadväzujúce na zvolený typ domu.

Montáž, kompletné dodávky, inštalácia: -zariadenie vodo, topo, plyn -vodoinštalácia, vodoinštalatérstvo, vodoinštalačné práce -kúrenárske práce, vykurovanie a kúrenie, kúrenárstvo -plynoinštalácia STL a NTL, plynové rozvody, prípojky a kotolne, plynu, plynárstvo -odpadová kanalizácia -rozvody tlakového vzduchu -rozvody požiarnej ...

Stavebné práce: - novostavby - rekonštrukcia budov - sadrokartonárske práce - zatepľovanie objektov - fasády - podkrovné vstavby - výkopové práce Zákazkové zámočníctvo.

Výroba: -sanitární program pre invalidov: -madla k WC, vani, umývadlám a do sprchy. Zákazková zámočnícka výroba, kovovýroba: -vrata, brány -protipožární dvere, okná -oceľové konštrukcia -schodiště, zábradlia. Výroba, ostrenie, brúsenie: -vrtací, frézovacie nástroje -kovové súčasti. Zváračské práce. Referencie: - ...

práca: -kovoobráběčské -svářečské -zámečnická výroba.

Stavebné zámočníctvo Bezpečnostné dvere - montáž, predaj -havarijní otváranie dverí -tvaroviek, kľučky

Zámočníctvo a zákazková kovovýroba v Mikulove na Břeclavsku. Zaoberáme sa predovšetkým výrobou a montážou automatických vstupných brán, bránok, plotov a iných kovových výrobkov podľa priania zákazníka.

lakovanie tryskanie zámočnícka výroba Stabilné hasiace zariadenie SHZ

Práca: - zámočník - inštalatér - stolár - klampiar - kovoobrábanie - inštalácia strojného zariadenia - výroba z nerezu. Oprava, revízia : - elektroinštalácia - spotrebiče - ručné náradie. Školenia : - vodičov motorových vozidiel - prideľovanie vodičských preukazov - opakované školenia.

Spoločnosť AM-Metal, s.r.o. pôsobí v oblasti spracovania plechov už od roku 2010. Vďaka našim kvalifikovaným pracovníkom sme schopní ponúknuť svojim zákazníkom široké spektrum služieb v oblasti strojárskeho priemyslu. Vykonávame kompletné spracovanie plechov CNC a NC technológiami, ohýbanie plechov, rezanie a dierovanie tabúľ plechov, plošné ...

- kovoobrábanie na frézkach a sústruhoch - zámočnícke práce a zváranie pomocou plynu, CO a elektriky