Remeslá sú tvorené z najväčšej časti strojárskymi prácami. Medzi strojárske remeslá je možné zaradiť kováčstvo, brusičské a obrábacie práce, zváračské práce alebo zámočnícke práce potrebné napríklad pri opravách domov alebo výrobe kovových súčastí.

- Interim management/krízové riadenie -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Výroba strojov a zariadení -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, marketing, ...

Hľadáte dodávateľa kovoobrábacích nástrojov? Ste z Dubicka alebo okolia? Neváhajte a kontaktujte našu firmu Náradie Š+V Dubicko, s.r.o. Firma Náradie Š+V Dubicko, s.r.o. sa špecializuje na kovoobrábacie nástroje, prevažne sústružnícke nože. Vďaka moderným technológiám v oblasti obrábania aj merania sme schopní vyrobiť takmer akýkoľvek obrábací ...

Vykonávame protipožiarnu ochranu stavebných konštrukcií, protipožiarne tesnenie prestupov, komplexnú protikoróznu ochranu stavebných konštrukcií, antikoróznu úpravu oceľových konštrukcií, vrátane tryskania a metalizácie.

Výroba: - generátory, alternátory, elektromotory, obrábanie kovov, lisovanie, žíhanie, zakružovanie, výroba zariadení na výrobu energie zo slnečného žiarenia.

Vykonávame mobilné tlakové tryskanie a nátery a poradenstvo v oblasti povrchovej úpravy kovov a iných materiálov. Ďalej priemyselné bezpečnostné a dopravné značenie.

Autoklampiarske práce. Vnútroštátna autodoprava: - do 6 ton. Zámočnícke práce: - brány - ploty. Kovoobrábanie.

Výroba: - Rootsove dúchadlá - dúchadlové sústroje - aeračné membrány - deflagračné (protiexplozívne) poistky. Záručný aj pozáručný servis, opravy: - dúchadlá. Obrábanie na CNC aj klasických strojoch.

Montáž, dodávka technologických celkov: - dodávka a montáž potrubných rozvodov (tepla, vzduchu, vody, pary, chladiva) - rekonštrukcia vykurovacích systémov - výrobných prevádzok, sídliskových kotolní - rekonštrukcia kotolní - rekonštrukcia vonkajších potrubných rozvodov (UT a TUV - ISOPLUS) - tepelná izolácia potrubných rozvodov - ...

Kovovýroba: - obrábanie kovov. Výroba a predaj: - palivové drevo.

Dodávky a montáže vzduchotechniky tepelných izolácií vrátane zámočníckej výroby po celej SR

Vybavenie interiérov predajní. Kompletné služby v oblasti vybavenia interiérov predajní. Vybavenie predajní s food a non-food tovarom: - butiky, predajne športu, elektroniky, tabaku. Regály a regálové systémy, predajné pulty, sklenené vitríny, police, reklamné stojany, POS, POP stojany, výrobky z plastu. Interiéry predajní na kľúč. ...

Obrábanie kovov a plastov. Trieskové obrábanie - frézovanie, sústruženie, rovinné brúsenie, brúsenie na guľato, cnc obrábanie. Obrábanie polotovarov napríklad sústruženie a frézovanie odliatkov, výkovkov a výpalkov.

Spoločnosť KTP je zabehnutú firmu s 10-ročnou tradíciou na trhu so zariadeniami pre indukčný ohrev. Vývoj, konštrukcia a montáž zariadení na indukčný ohrev a jednoúčelové elektroniky. Obrábanie mechanických dielov Konštrukcia a výroba: - vŕtacie a závitovacie hlavy - upínače - rozpínacie prípravky - nožové držiaky - špeciálne držiaky ...

Zámočníctvo, práca: - zámočnícke - zváračské.

Práca: - zváranie hliníka, nerezu.

Obrábanie kovov: - sústuženie - frézovanie - brúsenie - vŕtanie, delenie materiálu - tepelné spracovanie - povrchová úprava.

Výroba, montáž: - výrobky z nerezovej ocele a hliníka - atrakcie pre plavecké a relaxačné bazény - nerezové zábradlie - nerezové pracovné stoly - nábytok, bytové doplnky Zváranie TIG.

Kovovýroba aj na zákazku: - CNC obrábanie. - nástrojáreň - výroba lisovacích nástrojov - konštrukcia a výroba.

Činnosť: - zámočnícke práce - otváranie dverí Predaj, montáž, oprava, servis: - zámky - brana

Výroba, predaj: - presné nástroje zo spekaného karbidu a to aj vrátane kombinácie s ušľachtilou oceľou.

Výroba: - hydraulické valce - hydraulické hadice - CNC obrábanie Servis: - hydraulické zariadenia. Servis a opravy: - hadica-nonstop. Opravy: - hadica servoriadenia a klimatizácie.

Obrábačské práce. Výroba, montáže: -oceľové konštrukcie -strojné zariadenia. Povrchové úpravy.

Elektroinštalačné práce. Revízia NN inštalácií, bleskozvodov, náradia a spotrebičov: - bleskozvody Drobné zámočnícke práce.

Stavebná výroba, výstavba: -stavby rodinných domov a bytových domov. Prevádzka čistiarní odpadových vôd, kanalizácií. Zámočníctvo. Požičovňa malej stavebnej mechanizácie. Recyklácia stavebných materiálov.

Strojárska výroba, kovoobrábačstvo, CNC obrábanie.