Polotovary z kovových a nekovových materiálov možno obrábať rôznymi spôsobmi. Sústruženie, frézovanie, vŕtanie, hobľovanie, rezanie závitov, preťahovanie a ďalšie operácie je možné vykonávať na jednoúčelových, univerzálnych či moderných CNC strojoch.

Kováčstvo a zámočníctvo -kováčske práce: -zákazková kovovýroba -zváračské práce -brány, bránky, ploty, schodiská, zábradlia, krbové súpravy a iné

Sústruženie, frézovanie, CNC obrábanie, mechanické konštrukcie a zariadenia

Dodávka kovových konštrukcií. Obrábanie kovov. Odliatky.

Služby: - procesné analýzy - jednoúčelové stroje a dopravníky - zameranie na celkovú úpravu pracoviska - ergonomické pracovné stoly - regálové a skladovacie systémy. Práca: - projekcia a konštrukcia - zváranie - obrábanie - montáže.

Výroba nerez zariadení, technológie, strojov pre potravinársky a mäsový priemysel: -kompletné mäsové výroby(mäsokombináty) -sklady koží vrátane logistiky -vybavenie veľkoobchodov, hypermarketov -montáž, servis strojov a mäsové technológie -háky, mačky, vozíky, udiarenské palice -bitka (porážky zvierat) -búrárne, mäsová výroba ...

Kontstukcia výrobných prípravkov.

Zámočníctvo a nástrojárstvo Frézarské práce na stroji FA 3U Zinkovanie - cínovanie - striebrenie Zváranie elektrinou a CO2 Lisovanie do tlačnej sily 32t

CNC obrábanie, sústruženie, frézovanie ocele, farebných kovov i plastov vrátane povrchovej úpravy. Strojné obrábanie podľa výkresovej dokumentácie alebo vzoru.

Kovoobrábanie, obrábanie kovov. Vŕtanie. Rezanie závitov, závitovanie. Delenie materálu.

VÝROBA: Konštrukcia a výrobky: - oceľové a nerezové schodisko a zábradlie - oceľové zábradlie balkónov a lodžií pre panelové bytové domy -oceľové mreže Zariadenia pre výrobné a obchodné prevádzky, zariadenia pre reštauračné a spoločenské priestory: - manipulačné vozíky na výrobu okien - ložisková dráha pre výrobnú linku - vybavenie ...

Kovoobrábanie frézka, sústruh Zámočníctvo - kováčstvo

Obrábačstvo. Kovoobrábanie, spracovanie a obrábanie kovových dielov. Programovanie CNC strojov.

Zákazkové kovoobrábanie, obrábanie kovov aj nerezu. CNC a konvenčné frézovanie, sústruženie, vŕtanie, vyvrtávanie a brúsenie kovov.

Výroba: -obrábanie kovov -zámočnícka výroba -výroba foriem pre betónové prefabrikáty a platikára -náhradné diely zahraničnej proviencie -nákladné kontajnery -dopravníky. Kovoobrábanie: -sústruženie -frézovanie -brúsenie -vŕtanie. Zámočníctvo: -delenie materiálu -zváranie v ochrannej atmosfére. Výroba, predaj: -jednoúčelové ...

Nákup a predaj: - sústružnícke nože, frézy - obrábací sortiment. Obrábačstvo. Obrábanie kovov, kovoobrábanie.

Výroba: -komponenty pre montáž traktorov -náhradné diely. Povádzame: -sústruženie -frézovanie -obrábanie -vŕtanie -i na CNC strojoch kovovýroba, zámočnícke práce.

Výroba: - strojárstvo - stavby strojov a zariadení (dopravníkové pásy, triediče) - strojové opracovanie odliatkov (temperová, šedá liatina, mangánová oceľ, nehrdzavejúce materiály) - opracovanie valcovaných materiálov - energetika (univerzálne prúdové svorky, závesné lanové svorky).

Nástrojáreň, kompletná výroba : - presné náhradné diely - nástroje - náradie - presné elektroerozívne obrábanie na strojoch Hitachi a Makino, Fanuc - CNC frézovanie a kovoobrábanie - počítačový návrh zhotovovaných súčastí vykonávame na špičkových pracovných staniciach s pomocou sofistikovaného software - CNC sústruženie, brúsenie - ...

Zámočníctvo, nástrojárstvo: - trieskové obrábanie.

Strojárska výroba, kovovýroba, trieskové obrábanie, kovoobrábanie, CNC: -sústruženie -frézovanie -brúsenie -vŕtanie. Zámočníctvo. Špeciálna zákazková strojárska výroba.

Zámočnícke práce, zámočníctvo: -obrábanie kovov -sústruženie -frézovanie -strihanie plechu do hrúbky 8 mm -ohýbanie plechu do hrúbky 2 mm Zákazková kovovýroba: -ručné -strojné. Výkopové práce: -prerazy pod vozovkou.

Konštrukčné práce - modelovanie a konštrukcia. - náradie a kovové diely - formy pre automobilový a strojársky priemysel. Kovovýroba: - CNC frézovanie: - výroba modelov, foriem, kokíl, opracovanie odliatkov. - CNC sústruženie od jedného kusa po sériovú výrobu. Služby: - programovanie CAM, CMM - meranie v 3D.