Polotovary z kovových a nekovových materiálov možno obrábať rôznymi spôsobmi. Sústruženie, frézovanie, vŕtanie, hobľovanie, rezanie závitov, preťahovanie a ďalšie operácie je možné vykonávať na jednoúčelových, univerzálnych či moderných CNC strojoch.

Práca: - zváračské - sústružnícke - frézarské - pálenie laserom.

APráca: - kovovýroba - kovoobrábanie, vodorovné vyvrtávanie na W9A Remeselnícke práce: - zámočnícke.

CNC technológie, laserové rezanie materiálu, zváranie Spracovanie a ohýbanie plechov

Činnosť: - zámočníctvo - výroba brán a plotov - obrábanie - zváranie

Kovovýroba: - zváranie - frézovanie - skružovanie - pálenie ESAB CNC plazma - tryskanie, mokré lakovanie

Kovovýroba: - obrábanie kovov na CNC sústruhoch a frézach - pálenie laserom - pálenie plazmou - zváranie CO - ohraňovanie CNC - výroba brán a oplotenia vrátane montáže - zámočnícke práce Prášková lakovňa Elektromontáže Výroba elektrorozvádzačov.

Montáž - solárne systémy - tepelné čerpadlá - klimatizácia Dodávka a montáž - ústredné vykurovanie - kotly Obrábanie

Výroba kusových a malosériových dielov na CNC stroje a vodného chladenia pre výpočtovú techniku.

Kovoobrábanie. Obrábanie hotových materiálov na obrábacích strojoch. Výroba kovových dielov na zákazku. Zváračské práce. Kalenie. Žíhanie. Brúsenie.

Medzi naše hlavné činnosti patria klampiarske, zámočnícke práce, kovovýroba, obrábanie, stavebné práce, revízie, skúšky, školenia obsluhy tlakových a plynových vyhradených zariadení.

Výroba: -stroje a zariadenia na balenie. -výroba strojov s mechanickým pohonom. -sústruženie a frézovanie na klasických strojoch. -spracovanie a predaj alkalického polyamidu Pa6.

Kovovýroba: - zákazková výroba - sústružnícke práce Opravy a výroba bagrových lopát - výroba príslušenstva k poľnohospodárskej technike Strihanie a ohraňovanie materiálu podľa požiadavky Predaj: hraničných znakov - reflexné signalizačné spreje - drevené kolíky na zakladanie stavieb

Výroba, predaj: -výrobky z kovu -domáce potreby -mlynčeky na strúhanku, mak, zeleninu, ovocie -výmenné bubienky -ekologické komínové nástavce EKON -kovové regály, stojany na bicykle, udiarne -vešiaky na uteráky, rezačky na papier -kovový kempingový nábytok -rybársky nábytok -sedačky. Zákazková výroba: -povrchová úprava ...

Brúsenie - nástroje Kovoobrábanie

Výroba: -drevoobrábacie stroje: -kotúčové píly -vŕtacie dlabačky -skracovacie píly -hranové páskové brúsky. Strojné obrábanie vŕtania: -súradnicové vŕtanie frézovanie -sústruženie vodorovné aj zvislé obrážanie -ploché brúsenie obvodom a segmenty rotačné brúsenie -nástrojové brúsenie -obrábanie na vodorovných ...

Zámočnícke a nástrojárske práce, kovovýroba - obrábanie - zváranie.

Zákazková výroba z nerezovej ocele -komponenty aj celej konštrukcie strojných zariadení -výroba presných lisovaných dielov na CNC ohraňovacom lise -výroba zváraných, plechových a profilových konštrukcií -malo a stredne sériová výroba dielov z plechu -široký sortiment nerez plechu a profilového materiálu s -výroba aj pre zahraničných ...

Kovovýroba: - kovoobrábanie - sústruženie - frézovanie - brúsenie - závitovanie

Výroba strojov a foriem - obrábanie - delenie vodným lúčom a laserom - sústruženie - brúsenie - povrchové úpravy.

Kovovýroba. Práca: -obrábanie -zámočníctvo -klampiarstvo

KOTÍŠ s.r.o. je stabilná spoločnosť ponúkajúca svojim zákazníkom kvalitné spracovanie profilov, trubiek, plechov a ďalších hutných polotovarov na moderných CNC strojoch.

Kovovýroba, predaj: - výrobky - nerez, hliník, oceľ - zváranie - hliník - obrábanie - lisovanie - hliníkové lode a stroje na výrobu a spracovanie sladkovodných rýb.