Polotovary z kovových a nekovových materiálov možno obrábať rôznymi spôsobmi. Sústruženie, frézovanie, vŕtanie, hobľovanie, rezanie závitov, preťahovanie a ďalšie operácie je možné vykonávať na jednoúčelových, univerzálnych či moderných CNC strojoch.

Oprava, servis: - obrábacie stroje, koobrábacie stroje. Trieskové obrábanie.

Činnosť - návrhy a konštrukčné riešenia pre optolektronický a elektronický priemysel - obrábanie, sústruženie a frézovanie - konštrukčné návrhy prevodníkov a adaptérov. Pobočka: - adresa: Náchodská 529, 54101, Trutnov.

Strojáreň. Zákazková, sériová výroba: - 3-osé obrábanie dielov a foriem. Obrábanie na konvenčných strojoch.

Výstavba a realizácia: - výstavba a rekonštrukcia športových areálov a ihrísk pre atletiku, futbal, tenis, viacúčelové a detské ihriská (vnútorné aj vonkajšie umelé a prírodné vonkajšie povrchy) - odborná projekčná a konzultačná činnosť - dodávky športového vybavenia a oplotenia - čistenie a regenerácia športových povrchov Zámočníctvo, ...

Práca: -zámočnícke, zámočníctvo, zámočník -lisovanie na výstredníkových lisoch -brúsenie, leštenie. Výroba na zákazku: -mosadzného kovania -rekonštrukcia, repliky kovania (starožitné-hrady, zámky) -oceľové vráta, brány, dvere, zábradlia, ploty.

Výroba: -automatické dvere -garážové, priemyselné posuvné, skladacie, otočné -turniketové -posuvné kruhové. -materiál hliník elox, farbený, nerez, drevo. Výroba: -vráta sekčné, skladacie, rolovacie, výklopné (veľkých rozmerov) alebo ako posuvné brány -garážové brány HÖRMANN -protipožiarne dvere (atest) -elektrické závory ...

Činnosť - CNC obrábanie - nástrojárska výroba.

Strojárska firma. Kovovýroba: -výrobky pre automobilový, stavebný, zbrojársky priemysel. Práca: -rotačné obrábanie kovov -sústruženie, frézovanie, brúsenie -ohýbanie rúrok -zváranie -strojné zámočníctvo -rezanie plechov.

Spoločnosť Nesprekol s.r.o. pôsobí v oblasti kovovýroby, najmä v odbore výroby zdvíhacej techniky. Ďalej vykonávame kovoobrábanie a povrchovú úpravu kovov tryskaním. Realizujeme aj stavebné a zemné práce. Zameriavame sa na výrobu žeriavových dráh, mostových a portálových žeriavov vrátane montáží, revízií a servisu. Do výrobného programu našej ...

Kovovýroba: - CNC sústruženie - CNC frézovanie - valcovanie závitov - brúsenie - rezanie.

Činnosť: - výroba výpalkov z plechov - kovoobrábanie - brúsenie - zváranie

Zaistenie povrchových úprav priemyselných dielov a sanácie budov. Vykonávanie priemyselného čistenia.

Naša spoločnosť sa zaoberá kovovýrobou a zámočníctvom. Zaistíme ako kusovú tak aj sériovú strojársku výrobu, obrábanie, delenie a povrchové spracovanie kovov. Urobíme aj CNC obrábanie a pálenie kovov a plechov. Vyrobíme prípravky pre kaliarne, pálené a zvárané diely aj vrátane obrábania, zvárané konštrukcie, náradie, výrobky z nerezu atď. Snažíme ...

Zámočníctvo, zámočnícke práce. Tvárnenie plechov - ohraňovanie. Obrábanie kovov, kovoobrábanie. Kovovýroba, Výroba: - oceľové konštrukcie - zásobníky - vozíky - vráta - schodisko, schody. Montované stavby, drevostavby, domy. Pálenie výpalkov.

Zaoberáme sa výrobou: - oceľových konštrukcií, hál, striech, mostov, stožiarov, technologických zariadení a zvarencov, kotly na spaľovanie biomasy, rôzne druhy transportných paliet napr. pre BMW, BOSCH a mnoho iných. Vybavenie dielní umožňuje výrobu zvarenca s hmotnosťou do 8 ton.

Generálne dodávky stavieb. Stredisko zámočníci: -výroba a montáž: -vodohospodárske technológie -oceľové konštrukcie hál -výroba podľa dokumentácie -výroba dielcov z nerez ocele a hliníkových zliatin -dodávky oceľových dverí, brán a presklených stien Stredisko obrábania: -sústruženie: -frézovanie -vyvŕtavanie -brúsenie ...

Výrobný závod. Divízia stavebnej konštrukcie. Tryskanie, rezanie, rezanie kyslíkom na CNC strojoch, rezanie plazmou na CNC stroji, strihanie na tabuľových nožniciach, strihanie a dierovanie na profilových nožniciach.

Kovovýroba - kovoobrábanie, sústruženie. Drevovýroba - stolárske práce - drevené vráta.

Kovovýroba - zámočnícke práce - obrábanie - zváranie. Personálna agentúra - sprostredkovanie zamestnania v Mladej Boleslavi.

Kovoobrábanie - zákazkovou výrobou na sústružníckych automatoch - sústruženie malých sérií na revolveri.

Činnosť - CNC spracovaním plechov - vysekávanie, laserové a plazmové vypaľovanie, ohraňovanie a zváranie oceľových, hliníkových a nerezových materiálov metódami MIG a TIG - povrchové úpravy: práškové lakovanie, eloxovanie.

Činnosť: - zámočníctvo - kovoobrábanie - frézovanie, sústruženie, brúsenie - výroba strojných zariadení - výroba súčastí a náhradných dielov

Praga Strašnice sa zaoberá: - strojovou a zámočníckou výrobou - montážnymi prácami - prenájmom kancelárskych, dielenských a skladovacích priestorov.

Činnosť - povrchové úpravy dielcov - strojová výroba dielcov.

Strojárska výroba: -obrábanie kovov -presné CNC sústruženie, brúsenie, frézovanie a zváranie -odliatky (sivá a tvárna liatina, hliník, dural, oceľ, nerez, nikel, zliatiny) -zlievarenstvo a metrológia. Zaisťujeme kooperácie v strojárstve a obchodnú činnosť do celého sveta aj v ČR.