Polotovary z kovových a nekovových materiálov možno obrábať rôznymi spôsobmi. Sústruženie, frézovanie, vŕtanie, hobľovanie, rezanie závitov, preťahovanie a ďalšie operácie je možné vykonávať na jednoúčelových, univerzálnych či moderných CNC strojoch.

Výroba - kryty a krabičky pre elektroniku CNC spracovanie plechov Zámočnícka výroba - kryty pre elektroniku - kovové krabičky

Výroba: -obrábění kovov -kovovýroba na zákazku -svařování -CNC obrábanie -NC tvarové pálenie materiálu, delenie -obráběné lakované zvarence -vyvažovací stoly -konzola, konzoly -výroba zváraných komponentov pre energetiku, automobilový priemysel, strojárstvo a zákazkovú výrobu.

Činnosť: - kovoobrábanie - zámočnícke a opravárenské práce - gravírovanie (mechanické a laserové)

Kovoobrábanie, sústruženie, frézovanie. Výroba na CNC soustužnických automatoch. Výroba, predaj: - presné diely jemnej mechaniky, mechanika - sústruženie na automatoch - CNC. Sériová výroba, klasické obrábanie na CNC. Prevádzkareň Cvrčovice 76

Obrábanie - oceľ, neželezné kovy vrátane zliatin, hliníka, plastov na CNC sústružníckych automatoch

Kovovýroba. Remeselnícke práce: - zámočnícke - kovoobrábačské - sústružnícke - frézarské - kováčske.

CNC a NC ohýbanie rúrok a profilov. CNC zakružovanie rúrok a profilov. NC zakružovanie plechov. Zámočnícke, zváračské práce, delenie materiálov. Výroba, servis a predaj výfukov. Tvárnenie koncov rúrok do D 60x4. Tvárnenie profilov na krútiacim stroji. Brus trubiek do 30mm na stacionárne rotačné brúske.

Kovovýroba, strojárska výroba kusová a malosériová: -výrobky, diely, zariadenia, konštrukcia zo železného oceľového kovového materiálu -ekologická nádoba -obrábanie -frézovanie.

Strojárenská spoločnosť STT SERVIS, s.r.o. sa zaoberá zákazkovou strojárenskou výrobou so zameraním na presné CNC obrábanie na moderných obrábacích stojí značky DOOSAN, FERMAT, UNISIGN. Vykonávame komplexné služby od prípravy výkresovej dokumentácie, výroby CNC programov, zváranie, obrábanie až po prípadnú povrchovú úpravu. Medzi naše aktivity ...

Obrábačstvo, kovoobrábanie, obrábanie kovov. Zámočníctvo, zámočnícke práce. Nástrojárstvo. Výroba: - súčiastok pre elektrotechnický priemysel, súčiastky.

Kovoobrábanie, obrábanie kovov. Zámočnícke práce, zámočníctvo. Nástrojárstvo, nástrojárske práce. Zákazková sústružnícka výroba, sériová výroba na sústružníckych automatoch.

Výroba foriem pre tvarovanie výliskov z fólií PVC, PET, flokáž a PSH v hrúbke 0, 2 mm - 3 mm metódou vákuového aj pretlakového pozitívneho a negatívneho tvarovania, vrátane mechanického predtvarovania.

Strojárska výroba: - CNC sústruženie - CNC frézovanie - obrábanie - brúsenie Montáže podzostáv meracích a kontrolných pomôcok, alebo celých strojov.

Práca, predaj: -kovovýroba -obrábačské -sústružnícke, frézarské -obrábanie, opracovanie, práca na cnc strojoch -strojné zámočnícke práce.

Stavebná činnosť: - rodinné domy na kľúč - rekonštrukcia - suchá výstavba - zatepľovanie a opravy fasád - vykonávanie keramických obkladov a dlažieb - projekčné práce Projektovanie rodinných a bytových domov. Zámočníctvo, kovovýroba: - oceľové konštrukcie - haly - schodisko - obrábanie Autodoprava

služby: - kovoobrábačstvo - zámočníctvo, výroba zvarencov do 5t