Nástrojárske služby zahŕňajú sústruženie, rezanie, frézovanie, meranie, brúsenie, ostrenie a pod. Súčasťou služieb je aj výroba nástrojov potrebných vo výrobe a priemysle, ako je meracia technika, strižné nástroje, vŕtacie zariadenia a ohýbacie nástroje.

Spoločnosť JK Nástroje s.r.o. pôsobí na trhu od roku 1996. V súčasnej dobe je našou hlavnou špecializáciou sériová výroba presných súčasťou a výroba frézovacích nástrojov na zákazku podľa výkresovej dokumentácie alebo tiež podľa dodaného vzoru. S vývojom jednotlivých generácií CNC obrábacích strojov firma obmieňa staršej generácie strojov za ...

Nástrojárstvo. Ostrenie, brúsenie: - nástroje píly, frézy, vrtáky, nože Výroba: - tvarové SK nástroje - HSS nástoje.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Vývoj, konštrukcia, komplexné výroba: - výrobky a komponenty z ocele, nerezu a hliníka. K hlavným produktom patrí výroba a montáž dizajnového krytovanie strojov.

Výroba z plastov: -vstrekovanie plastov s vlastným vývojom plastových dielov a vstrekovacích foriem najmä pre automobilový a elektrotechnický priemysel. Vývoj a vstrekovanie plastových výliskov. Konštrukcia, výroba: -formy -nástroje.

Nástrojáreň. Výroba, kovovýroba: -foriem (formy) a tvárniacich prípravkov za použitia CNC strojov podľa podkladov zákazníka -technologické spracovanie.

Zámočníctvo, nástrojárstvo Brúsenie nástrojov. Stolárstvo. Výroba nábytku.

Spoločnosť FLOW TECH, s.r.o. sa zameriava na výrobu upínacích prípravkov, lisovacích nástrojov, jednoúčelových strojov a zariadení či strojných dielov. Väčšina našich výrobkov nachádza uplatnenie v automobilovom priemysle alebo v iných oblastiach ako je letecký priemysel, presné strojárstvo, koľajové vozidlá a energetika. Ponúkame tiež ďalšie ...

predaj: -Profi strojárske náradie, nástroje: -vrtáky -frézy -soustružnické nože -závitníky, závitorezné hlavy -výstružníky, výhlubníky, záhlbníky -diamantové nástroje -zámečnické zveráky, upínacie náradie, redukčné puzdrá, frézovacie tŕne, otočné hroty -měřidla, metre, pásma, posuvné meradlá, mikrometre, hĺbkomery, ...

Nástrojáreň. Výroba: - formy - vstrekovacie - plastové výlisky - lisovacie nástroje - držiaky puškohľadov športových a loveckých zbraní

práca: -obrábění kovov, kovoobrábanie -zámečnické, strojné zámočníctvo -nástrojářské, nástrojárstvo. Výroba: -zámky a kovania.

Strojné zámočníctvo, nástrojárstvo. Servis strojov Rattunde (ACS, BM, BDM, WDM, TI, SRT). Inovácia strojov a dielov.

Konštrukčné a projekčné práce v strojárstve vrátane výroby jednoúčelových strojov a zariadení. Návrh a výroba foriem pre betónové výrobky.

Nástrojárstvo a výroba: - sekacie, vysekávacie nože, matrice, sekacie dosky pre: -obuvnický, galantérne, textilný, automobilový priemysel Predaj, servis, opravy, renovácie: - kvalitné sekací dosky Vysekávacie práce, vysekávanie.

PWO UNITOOLS CZ a.s. Valašské Meziříčí. Výroba: - nástrojáreň - nástroje, plechové výlisky a montované zostavy pre automobilový priemysel - meracie prípravky - lisovacie nástroje pre strihanie, lisovanie a ťahanie plechu - postupové a transferové nástroje - lisované diely pre automobilový priemysel.

Návrh, konštrukcia, výroba: -formy: -pre vstrekovanie termoplastov -pre vulkanizáciu -pre vstrekovanie hliníka. Výroba: -vstřikování plastových dielov pre automobilový, elektrotechnický a spotrebný priemysel

Tvarové pálenie plameňom na zákazku - rôzne tvar. Pálenie plameňom hrubých plechov a výroba výpalkov. Nákup a predaj hutného materiálu. Výroba: -forem pre automobilový priemysel. sídlo: - Kunovice, Pekařská 757.

Výroba foriem. Strojárska výroba. Predaj hutného materiálu.

Výroba: - nástrojov, vstrekovacích foriem, rukoväťou záhradného náradia a ostrice lyží, autodoplnky Vstrekovanie a lisovanie plastov.

činnosť: - nástrojáreň - lisovňa - drôtové rezanie

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Nerez zábradlia, bránky, ploty.

Výroba foriem pre technickú gumu, polotovarov pre formy na lisovanie plastov a kolies pre ozubené remene.

IRISA, výrobné družstvo vo Vsetíne, sa špecializuje na spracovanie termoplastických hmôt vstrekovaním a vákuovým tvarovaním, úpravu povrchu výliskov potlačou alebo vákuovým pokovovaním. vstrekovanie plastov - technické výlisky pre automobilový priemysel - vzhľadové výlisky pre automobilový priemysel - moderné stroje o uzatváracie sile ...